Dělnická strana je pro Langera přednější než ČSSD, zlobí se Paroubek

30.04.2010 9:38

Jiřího Paroubka rozzlobila policejní akce proti mladým sociálním demokratům před třemi lety. Ti protestovali proti dnes již zakázané Dělnické straně.

Dělnická strana je pro Langera přednější než ČSSD, zlobí se Paroubek

Předseda ČSSD Jiří Paroubek si postěžoval na to, že za ministrování Ivana Langera, který nyní vede kampaň ODS, byli mladí sociální demokraté, kteří s transparenty protestovali proti Dělnické straně, odvedeni na policii a byli nuceni nazí dělat dřepy.

"Sebrali je na vachcimru na Bartolomějskou, a dokonce je langerovská policie ještě podrobovala ponižujícícm procedurám typu vysvlečení donaha a provádění cviků. V Pardubicích nikdo nikoho nesebral," řekl v deníku Právo Paroubek v reakci na kritiku, že na mítinku ČSSD v Pardubicích byli lidé, protestující proti sociální demokracii legitimování policistou v civilu.

"Langer má samozřejmě krátkou paměť. Buď bude Dělnická strana jaksi přednější než sociální demokracie, nebo se bude měřit všem stejně," dodal lídr ČSSD.

ODS ve čtvrtek přiznala, že jeden z mladíků na mítinku v Pardubicích byl členem Modrého týmu, což jsou příznivci ODS. Podle Petra Nečase ale nedošlo k projevu násilí, které by znemožňovalo využití shromažďovacího práva. Lidé jen drželi v rukou transparenty proti ČSSD.

Místopředseda ODS Ivan Langer v této souvislosti varoval před policejním státem, pokud by vládl Jiří Paroubek a šéf komunistů Vojtěch Filip.

"Langer už je opravdu ve stavu, který souvisí s duševní nepříčetností," prohlásil pro Právo Paroubek s tím, že právě Langer stojí za zveřejněním Kubiceho zpávy těsně před volbami v roce 2006 a měl by z politiky odejít: "Čím dřív, tím líp."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…