Do hajzl*. Já věděl, že to bude... Ochutnávali jídla z kempu. Na tohle narazili

31.07.2023 17:41 | Monitoring

„Musím říct, že ceny nejsou drahé, řízek sto pade, smažák sto pade, což je super. Dokonce malinovka jenom 25 korun a kafe deset korun,“ konstatuje ve videu, kde hodnotí ceny v českých kempech, Starej fotr. Se svým kamarádem Honzíkem koštuje koleno, řízek, smažený sýr, ale i hranolky a cibulové kroužky.

Do hajzl*. Já věděl, že to bude... Ochutnávali jídla z kempu. Na tohle narazili
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Starej fotr s kamarádem si užívají smaženého sýra v kempu

„Vydali jsme se do jednoho kempu. Do kempu, kde bydlí Honzík – tedy je na dovče – se svým kamarádem, a my se sem jdeme podívat, jaká je voda, co tady všechno mají. A hlavně jaké tady mají jídlo,“ sdělil úvodem Starej fotr a setkal se s Honzíkem, který je v kempu u jezera Chmelař.

Hamburger za 45 korun, langoš za 65 korun. „To je levnější, než kde jsme byli. Máme objednáno a musím říct, že super. Dva burgery a jedno grepový pomelo za 129 korun, to je krásná cena! Asi nebudeme čekat od burgera za 50 korun nějakou bombu!“ konstatují muži. „Kámo, já věděl, že to bude tohle, kuřecí separát. Do hajzlu,“ konstatuje pak při přinášení ke stolu jeden z výletníků. Rozebírá burger, že jde o velké retro: separát z Makra, kečup, hořčice, salátová okurka. 

„Chutná to jako sekaná v housce. To je fakt separát. Ale za padíčko, co bys chtěl, musíme to brát tak, že je to burger za pade. Asi nikdo ti neudělá hovězí burger za pade,“ dodává.

Anketa

Je Česko světová špička v dopravě a obraně, jak tvrdí premiér Fiala?

2%
98%
hlasovalo: 24676 lidí
Následně oba chutnají také kuře, hranolky a cibulové kroužky. „Pytlík hranolek stál padesát kaček, pytlík cibulových kroužků stál taky padesát kaček. Plus kuře 195. Kuře výborný, hrancle, friťák, to je klasika, cibulový kroužky dostaneš i z friťáku v Burger Kingu, to je úplně jedno. Akorát tam stojí třikrát tolik,“ hodnotí jedlíci.

U dalšího ze stánků si pak dali pečené koleno. „Hodně dobrý koleno,“ chválili si jídlo. „To bych nečekal v takovýmhle stánku,“ dělají reklamu Bistru Chmelař muži.

V další knajpě si pak dali smažený sýr s vařeným bramborem a řízek s kroketami. „Musím říct, že ceny nejsou drahé, řízek sto pade, smažák sto pade, což je super. Dokonce malinovka jenom 25 korun a kafe 10 korun,“ zmínil jeden z jedlíků.

„Jasnej polotovar, to už vidím podle tý strouhanky, jak je bílej vždycky. Tady ty sejry, levný, jsou úplně bílý,“ dodal. Řízek následně hodnotili kladně, sýr „úplně dobrej není“. 

Na obdobnou reportáž se vydal také reportér ParlamentníchListů.cz, který zjistil, že na Plzeňsku neberou karty –, ale zároveň že situace tam není, co se týče cen, úplně nejhorší. 

Nizozemci tu ještě před covidem pobývali po desítkách. Dnes je tu pár Němců, Poláků a nějaký ten Dán. A to je všechno. Nebýt tuzemské klientely, nebyl by tu téměř nikdo. A to sem jezdí ještě lidé z Plzně. Ty, co by dorazili z druhého konce republiky, byste na prstech jedné ruky spočítali…

Všichni vyhlížejí potenciální zájemce. Již od vstupu, kde se prodává opočenská zmrzlina, až po stánky s klobásami a kofolou. Jídla maximálně do dvou stovek, klobása 90, párek 50. To v jiných letech v sezóně tady byly cenové divy, kdy létaly stovky sem a tam.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…