Doktor Macek: Skupina ovládající Nečase má pěkně stažené zadky

28.06.2012 13:14

Doktor Miroslav Macek pro tentokrát přispěl na svůj blog osobní vzpomínkou na Petra Nečase. Zná ho prý od mládí, a proto neomylně pozná, kdy mluví pravdu a kdy spustí svůj „vodopád slov“. Včera prý evidentně nastal druhý případ. I to je prý důkazem stažených zadků mnoha politických kmotrů.

Doktor Macek: Skupina ovládající Nečase má pěkně stažené zadky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle Macka je nepochybné, že fakt i způsob odvolání Jiřího Pospíšila z ministerstva spravedlnosti způsobí turbulence uvnitř ODS (tam prý pouze za předpokladu, že ve straně ještě zbyli nějací členové s kapkou zdravého rozumu a politického instinktu) a rovněž nevratné politické škody u voličů.

Pokud je strana ochotná tohle všechno riskovat, je podle Macka zřejmé, že jí jde opravdu o hodně. „Skupina ovládající předsedu ODS a premiéra Nečase musí mít strachem pěkně stažené zadky,“ myslí si bývalý místopředseda občanských demokratů.

Důkazem prý bylo i chování premiéra Nečase. Macek jej prý zná od doby, kdy poprvé jako mladíček vystoupil na mítinku ODS na severní Moravě. „A tak dobře poznám, kdy namísto pravdy používá dlouhý vodopád slov o obsahu, který by šel vyjádřit jednou větou,“ popisuje premiérovy zvyky. I včera prý Petr Nečas ukázkově spustil svůj vodopád.

Je to prý další důkaz, že premiérovi při odvolávání Pospíšila šlo o mnohem víc, než přiznal.       

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…