Doktor Macek varuje Petra Macha: Nenech se hned utahat kurvami

27.05.2014 9:36

Doktor Miroslav Macek coby neúnavný pozorovatel a komentátor dění na politické scéně nemohl opomenout ani výsledky voleb do Evropského parlamentu. Ve své úterní glose si udělal legraci z eurooptimistů, své bývalé mateřské strany ODS i Andreje Babiše. Nakonec přidal radu lídrovi Svobodných Petru Machovi.

Doktor Macek varuje Petra Macha: Nenech se hned utahat kurvami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Anketa

Líbí se vám, jak v České republice dopadly eurovolby?

hlasovalo: 5195 lidí

„Eurooptimisté jásají, že budou mít v europarlamentu opět převahu. Připadají mi jako lidé, kteří si libují, jaké mají doma teploučko, protože si nevšimli, že jim hoří dům," napsal na úvod své glosy k výsledkům eurovoleb bývalý politik Miroslav Macek.

Vzhledem k tomu, že hned dva z kandidátů občanských demokratů, kteří se dostali do Evropského parlamentu, jsou zároveň místopředsedy strany, hovoří Macek o „úprku" z ODS.

Komplexně geniální Babiš

Macek neopomenul okomentovat rázným způsobem ani vítězství hnutí ANO a jeho lídra Andreje Babiše. „Podle toho, jak se na tiskovce po vyhlášení volebního výsledku tvářil Komplexně Geniální Babiš, mu zřejmě došlo, že zájmy Agrofertu na evropské úrovni se čtyřmi zaměstnanci holt neprosadí, spíše nastává počátek soumraku dotací," napsal.

Závěrem přidal gratulaci i radu novému poslanci Evropského parlamentu z řad Strany svobodných občanů Petru Machovi. „Hlavně neskončit jako panic v bruselském nevěstinci: nejprve se radovat z jednoho či dvou čísel a pak být těmi kurvami utahán…" uzavřel Macek.

Co přesně napsal doktor Macek:

Eurooptimisté jásají, že budou mít v europarlamentu opět převahu. Připadají mi jako lidé, kteří si libují, jaké mají doma teploučko, protože si nevšimli, že jim hoří dům.

ODS má své dva místopředsedy v Bruselu. To se nedá nazvat odcházením z politické scény, to je přímo úprk!

Podle toho, jak se na tiskovce po vyhlášení volebního výsledku tvářil Komplexně Geniální Babiš, mu zřejmě došlo, že zájmy Agrofertu na evropské úrovni se čtyřmi zaměstnanci holt neprosadí, spíše nastává počátek soumraku dotací.

Gratuluji Petru Machovi ze Svobodných k výsledku a přidávám varování! Hlavně neskončit jako panic v bruselském nevěstinci : nejprve se radovat z jednoho či dvou čísel a pak být těmi kurvami utahán…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …