Drama v Mnichově: Útočník s nožem bodal na náměstí náhodně do lidí

21.10.2017 13:38

Muže podezřelého z dnešních útoků nožem v Mnichově již zřejmě zadržela policie. Muž prý útočil hned na šesti místech. Celkem zranil šest osob. S odvoláním na agenturu DPA o tom informuje server ČeskéNoviny.cz.

Drama v Mnichově: Útočník s nožem bodal na náměstí náhodně do lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Mezi zraněnými je podle všeho pět mužů a jedna žena. Nikdo z nich by však neměl být naštěstí v ohrožení života. Své oběti si prý pachatel, který zřejmě jednal sám, vybíral náhodně na různých místech náměstí Rosenheimer.

  • Původní text ZDE

Svědci uvádějí, že šlo o zhruba 40letého muže. Na sobě měl šedé kalhoty a zelenou bundu. Z místa činu ujel na jízdním kole. 

„Zadrželi jsme osobu, která velmi silně odpovídá popisům od svědků, nemůžeme, ale potvrdit, že to je útočník,“ podotkl k tomu policejní mluvčí Marcus da Gloria Martins s tím, že totožnost zveřejní až poté, co se s jistotou potvrdí, že zadržený stál za útoky.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …