Drsný útok na Jarka Nohavicu! Písničkář Burian se neudržel. Padla i slova o „vystrašených a nevzdělaných“ voličích Zemana

19.05.2018 9:39

Písničkář Jan Burian se v rozhovoru pro XTV.cz rozmluvil mimo jiné i o písničkáři Jarku Nohavicovi. Podle něj škodí české společnosti. „Podporuje Tomia Okamuru. Je to pouze dobrý obchodník,“ podotkl Burian v rozhovoru s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým.

Drsný útok na Jarka Nohavicu! Písničkář Burian se neudržel. Padla i slova o „vystrašených a nevzdělaných“ voličích Zemana
Foto: archiv L. X. Veselého
Popisek: Moderátor a publicista Luboš Xaver Veselý

K Nohavicovi pak Burian ještě dodal, že si jej již dlouhou dobu neváží. Vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana mu však nemá za zlé. „To, co dělal, bylo špatně a on nebyl schopen se omluvit kamarádům, které udával. Mě vlastně nezajímá. Je morální degradace, když prezident vyznamenal někoho, kdo je nereflektovaný agent StB. Přijde mi to divné. Není to geniální textař, je to pouze dobrý řemeslník, skvělý obchodník,“ řekl Burian k Nohavicovi s tím, že Nohavica předstírané tuláctví dokázal převést ve výnosný byznys. 

„Jeho rasistické songy jsou za hranicí, stejně jako příklon k Okamurovi,“ dodal Burian k Nohavicovi, jehož označuje za autora prosté pop-music. 

  • Video najdete ZDE

„Člověk vždycky píše o věcech, které má blízko sebe,“ sdělil písničkář Jan Burian ke své tvorbě. A pohovořil i o tom, jak cestoval po Islandu. „Dozvíte se tam věci, které by pro život mohly být důležité. Nic tam není zadarmo, což my tady v Česku máme. Hodně věcí o životě jsem se tam dozvěděl,“ dodal Burian s tím, že on sám má však kořeny v Česku.

Závěrem se pak Burian vyjádřil k tomu, že čeští voliči nepřemýšlejí. Volí podle něj lháře, komunisty, extremisty a rasisty. „Nepřemýšlí do hloubky, volí ze strachu. Neuvědomujeme si, jak špatně žijeme. V cizině vidíte, že jsou lidi hodní, nekrade se tam, usmívají se a dávají příležitost jednat jako rovný s rovným,“ uzavřel Burian a rýpl si i do prezidenta Miloše Zemana. Ten podle jeho slov udělal ostudu – zvolen byl jen proto, že lidé se bojí a jsou nevzdělaní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …