Drzí Britové i policejní stát. Macek vydal své pravidelné glosy

21.07.2017 17:00

Bývalý politik za ODS Miroslav Macek se ve svých pravidelných glosách na serveru Viditelny-Macek.cz zamyslel mimo jiné nad tím, co to je policejní stát.

Drzí Britové i policejní stát. Macek vydal své pravidelné glosy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Senát včera schválil zvláštní pravomoci pro Českou obchodní inspekci. Pracovníci ČOI budou moci násilně vnikat do uzamčených místností, pokud budou mít podezření, že se zde skrývá nějaké nekalé zboží. A to bez soudu a bez účasti policie. Navíc se inspektoři mohou skrývat za falešnou identitu, doloženou osobními dokumenty s jiným jménem. Kdyby se vás někdo ptal, co to je policejní stát, tady máte kus odpovědi,“ zmínil Macek.

Zároveň se také vyjádřil k situaci ve Velké Británii. „Ti Britové jsou ale drzí! Představte si, že požadují, aby po jejich odchodu z EU podléhali cizí občané žijící na jejich území britskému právu a britským soudům a nemohli se odvolávat kamsi do Lucemburska!“ zmínil Macek.

Původní text ZDE.

Řecká vláda se dle jeho slov chystá vydat vlastní dluhopisy, neboť prý už je Řecko z krize venku. „Domnívám se ovšem, že toto zdůvodnění je zcela falešné. Řecká vláda si to může dovolit proto, neboť dobře ví, že EU opakované krachy Řecka vždycky zamázne další a další půjčkou,“ řekl jasně. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…