Expremiér Gross je zase o něco bohatší, všímá si bulvár

09.05.2013 9:25

Stránky deníků již nějakou dobu bývalý premiér z řad ČSSD Stanislav Gross neplní. Tentokrát si však na něj vzpomněl bulvární deník Blesk. Přišel s informací o jeho dalším nákupu nemovitosti v Praze.

Expremiér Gross je zase o něco bohatší, všímá si bulvár
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Stanislav Gross

Deník připomíná, že Gross zázračně vydělal více než 100 miliónů na akciích energetické firmy Moravia Energo, jejichž hodnota se několikanásobně zvýšila těsně před tím, než je prodal. Blesk dodává, že případem se sice zabývala policie, ale nakonec jej odložila.
Nyní prý Grossovi investovali 5 milionů do bytu v Lidické ulici na Smíchově. Blesk si všiml, že z venku je dům sice oprýskaný, ale při pohledu ze dvora je vidět, že dům se rekonstruuje a adresa v centru je velice dobrá.
Dále deník Blesk připomíná Grossovi další nemovitosti, a to patrovou vilu v Sivenci, byt na sídlišti v Řepích, chatu ve Zbirohu, statek s restaurací v Prokopském údolí a byt na Floridě. Byt na Barrandově, který Gross koupil a který mu poničil kariéru, protože nebyl schopen vysvětlit, kde na něj vzal peníze, Gross již prodal.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…