FOTO Divoká předvolební noc v Praze. Zaorálek s Babišem měli půl hodiny na přesun

19.10.2017 22:10

VÍME PRVNÍ Rychlá jízda noční Prahou a na jejím konci stejně rychlý přesun dlouhými chodbami Kongresového centra do sálu, kde už čekali Václav Moravec a další kandidáti. To dnes večer čekalo Lubomíra Zaorálka a Andreje Babiše, kteří se účastnili hned dvou závěrečných předvolebních debat. ParlamentníListy.cz publikují jako první exkluzivní fotografie z přesunu obou politiků.

FOTO Divoká předvolební noc v Praze. Zaorálek s Babišem měli půl hodiny na přesun
Foto: Reprofoto NOVA
Popisek: Lubomír Zaorálek, Andrej Babiš a poslední předvolební debata

Poslední předvolební večer byl dlouho předmětem čilých spekulací, jak vlastně bude probíhat. Andrej Babiš a po něm i Lubomír Zaorálek přislíbili účast v debatě dvou lídrů na TV Nova. Česká televize ale pořádala v Kongresovém centru velkou debatu deseti premiérských kandidátů největších stran.

Původně to vypadalo, že přinejmenším Andrej Babiš Českou televizi odmítne. Nakonec však byla jeho účast domluvena, což před oba lídry a jejich štáby položilo velký logistický úkol. Obě debaty dělilo pouze něco málo přes půl hodiny a oba se během toho času museli přesunout ze studia TV Nova na Barrandově na Vyšehrad, kde se v Kongresovém centru již chystali ostatní předsedové.

Foto: Hans Štembera

ParlamentníListy.cz vyfotografovaly oba představitele ve chvíli, kdy přijížděli ke Kongresovému centru. Lubomír Zaorálek v obleku s červenou kravatou vypadal unaveně.

Foto: Vít Hassan

 

Andrej Babiš se složkou papírů v ruce naopak vystoupil z vozu velmi energicky.

Foto: Vít Hassan

 

O půl desáté pak začala debata České televize. Andrej Babiš stanul vedle Miroslava Kalouska, Lubomír Zaorálek vedle Petra Fialy.

Foto: Hans Štembera

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…