FOTO Mirek Topolánek vyzval z Londýna k sestavení exilové vlády. A ozval se Kalousek

28.10.2017 7:59

Bývalý premiér a expředseda ODS Mirek Topolánek se vyfotil před sídlem britské premiérky Theresy Mayové v Downing Street v Londýně. Snímek sdílel na Twitteru, kde připsal i svou výzvu, pod kterou se rozproudila obsáhlá debata. Přidal se i Kalousek.

FOTO Mirek Topolánek vyzval z Londýna k sestavení exilové vlády. A ozval se Kalousek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

„Sestavuji exilovou vládu. Kdo se hlásí?“ napsal Topolánek ke své fotografii. Když se jej pak jeden z uživatelů zeptal, zda exilovou v Moskvě, či v Londýně, odvětil: „Nad hlavou mám Downing Street. Příště tam pro slepé a pochybující dám hashtag. V Moskvě nesestavuje Miloš s Andrejem stínovou, ale reálnou.“

„Má exilová vláda Ministerstvo vnitra, když není uvnitř?“ ptal se další uživatel. „Ne. Má Ministerstvo pro kolonie,“ zareagoval Topolánek.

Další z uživatelů se pak Topolánka zeptal, zda by nevzal prezidenta. „Je to na chvíli,“ píše uživatel. „Možná jako vedlejšák nebo prduch (pro mladší – pracující důchodce)?“ odvětil bývalý premiér.

„Počkej, tu sestavuju já. V zahraničí vyhrála TOP 09. Ale beru Tě na premiéra,“ napsal pak Topolánkovi odcházející předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…