Formace Trikolora Svobodní Soukromníci má dalšího spojence

10.08.2021 9:44

Na společných kandidátních listinách formace Trikolora Svobodní Soukromníci pro letošní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR se objeví také členové nové politické strany Manifest.cz, která vznikla jako reakce na vládní restrikce proti vlastnímu obyvatelstvu.

Formace Trikolora Svobodní Soukromníci má dalšího spojence
Foto: Hans Štembera
Popisek: Republikový sněm Strany soukromníků České republiky. Letos kandidují do Poslanecké sněmovny společně s Trikolorou a Svobodnými v jednom uskupení s názvem Trikolora Svobodní Soukromníci

„Jsme rádi, že naši snahu vrátit do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zdravý rozum podpoří také Manifest.cz. Vzájemnou spolupráci vnímáme jako další důkaz toho, že naším cílem bylo dosáhnout maximální integrace všech skutečně pravicových politických formací, které budou hájit svobodu a prosperitu, a společně budou opravdovou změnou pro naši zemi. Věřím, že i díky kolegům z Manifest.cz předstupujeme před voliče nejen s kvalitním programem, ale také řadou osobností,“ uvedla poslankyně a superlídr Zuzana Majerová Zahradníková.
 

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí
 
Manifest.cz vznikl minulý rok jako odpověď na vládní restrikce proti vlastnímu obyvatelstvu, členové budou mít na kandidátce zastoupení ve všech čtrnácti krajích, kde obsadí symbolické jedenácté místo.
 
„Od samého prvopočátku jsme věděli, že v demokratické společnosti lze něco změnit pouze aktivním angažováním se v politice. Začali jsme proto v říjnu 2020 formovat zcela novou politickou stranu z řad běžných občanů. Zároveň jsme věděli, že vzhledem k blížícímu se termínu voleb bude nezbytné hledat spojence, kteří budou mít podobné myšlenky a cíle. Jedině společně budeme mít dostatečnou sílu k získání hlasu lidu v Poslanecké sněmovně. Spojení sil s formací Trikolora Svobodní Soukromníci je podle nás v současnosti pro Manifest.cz nejlepší možností, jak posílit a prosadit naše zájmy, spojené s koncem covidistické ideologie,“ uvedl David Tesař, předseda politické strany Manifest.cz - Pravá Svoboda a Prosperita.
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…