Franz o svém pátém místě: Jsem rád, že se lidé probudili ze spánku

12.01.2013 17:34

Umělec Vladimír Franz se v první přímé volbě prezidenta umístil na pátém místě. On sám považuje takový výsledek za úspěch a jak prozradil před chvíli novinářům, pevně věří, že změny, po nichž se volá, skutečně nastanou.

Franz o svém pátém místě: Jsem rád, že se lidé probudili ze spánku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Vladimír Franz

"Moje umístění je přesně v polovině skupiny. Vzhledem k tomu, že jsem autentický občanský kandidát, je můj zisk úspěch,“ myslí si Franz.

Zlato se tu mění v listí

Koho podpoří v druhém kole prezidentských voleb, si ale nechal pro sebe. Existují totiž podle něj zajímavější témata, než je to, který z dvou postupujících kandidátů je mu bližší.  "Máme čtrnáct dní, ať se kandidáti ukážou. Je zde zvykem, že neustále všichni musíme něco sdělovat. Někdy je dobré nesdělit vůbec nic."

Podle Franze žijeme v zemi, kde se zlato mění v listí. Důležitým aspektem první přímé volby prezidenta se stala skutečnost, že se probudila občanská společnost. „Ukázalo se, že změny lze dosáhnout i bez politických stran, zájmových skupin a milionů korun,“ pronesl. Teď už jde prý jen o to, aby se lidé opět neponořili do spánku a tmy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…