Halu mu dát nechtěli. Medaili mu o hlavu omlátili. Teď jim Nohavica ukázal

16.05.2022 16:32 | Ze sítí

Zpěvák a skladatel Jaromír Nohavica na sebe před nějakou dobou upozornil tím, že se odmítl zříci Puškinovy medaile a vzápětí na to mu začali rušit koncerty poskytovatelé prostor pro hudební akce. Nyní se jeho jméno opět objevuje v médiích. Ovšem v recenzích, ze kterých vyplývá, že své fanoušky si zpěvák vždycky najde. A když neposkytne halu jeden, poskytne ji druhý. A Nohavica ji pak vyprodá a zaplní.

Halu mu dát nechtěli. Medaili mu o hlavu omlátili. Teď jim Nohavica ukázal
Foto: 4press.cz
Popisek: Jaromír Nohavica

Není to tak dávno, co se zpěvák a skladatel Jaromír Nohavica ocitl pod tlakem kvůli tomu, že odmítl odevzdat Puškinovu medaili. A hned v několika rozhovorech vysvětloval, proč ji vrátit nehodlá. „To není metál od Putina. To je vyznamenání Ruské federace, které se uděluje od dob prezidenta Jelcina,“ řekl pro katovickou Wyborczu. Jeho koncerty se rušily.

Ještě osmého května se bývalá redaktorka ČRo Jana Hrbková radovala, že „lidé v Česku nezapomínají“.

Ovšem minulý týden měl Jarek Nohavica napilno. Ve čtvrtek vystupoval ve vyprodaném Sportcentru v Prostějově a pátek a sobota pak patřily vystoupením v O2 Univerzu. A podle recenzí si nemohl stěžovat, že by o koncerty nebyl zájem. Dle Olomouckého deníku byli diváci ochotní odpustit i pozdní začátek koncertu, protože čekali dva roky při covidu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…