Herečka Hudečková: V roce 1989 jsem lidem měla co říct. Dnes bych nevěděla. Jsem ze stavu politiky otupělá

09.08.2019 16:58

Moderátor Luboš Xaver Veselý v internetové televizi XTV.cz přivítal herečku Martinu Hudečkovou, která se proslavila mimo jiné i v dabingu. Prozradila, že obdivuje své kolegy herce, kteří se neváhají vyjadřovat k dnešní politické situaci. Ona sama je z ní prý natolik smutná, že k veřejným vystoupením nenachází sil.

Herečka Hudečková: V roce 1989 jsem lidem měla co říct. Dnes bych nevěděla. Jsem ze stavu politiky otupělá
Foto: Screen: ČT
Popisek: Demonstrace na Letenské pláni.

Martina Hudečková na sebe prozradila, že je pudovým člověkem. V roce 1989 byla prý situací dotlačena až na náměstí a tehdy lidem měla co říct. Dnes však nad politickou zkušeností cítí jen smutek. O to víc si prý váží všech lidí, včetně svých hereckých kolegů, kteří najdou odvahu k tomu veřejně vystoupit a nahlas promluvit.

„Já si samozřejmě vážím lidí, kteří vědí, co říct, mají co říct a seberou tu odvahu a statečnost a prostě promluví. Já k nim nepatřím. Zaprvé nemám tu statečnost a nemám patřičný rozhled. Takže já jsem pudový člověk a když mě v roce 1989 zahnala situace na náměstí, tak jsem měla pocit, že mám co říct. Teď jsem situací tak otupělá a smutná, že vlastně nevím, co bych lidem řekla.“

„Má skepse a smutek nad situací narostla do takových rozměrů, že bych nedokázala vůbec hřímat,“ dodala dáma ještě.

Poté změnila téma a prozradila, že se chystá na dovolenou do Chorvatska, kde mimo jiné obhlédne i nudistické pláže. Tam si prý možná užije i vrchol sexu. „Ve chvíli, kdy přichází oblečený černoch a nese koblihy, tak to je vrchol sexu,“ popsala se smíchem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…