Hillary Clintonová má další ostudu. Jde o tweety po terorismu. Umírali prý „uctívači Velikonoc“

22.04.2019 17:34

Publicistku Lucii Sulovskou zaujalo, jak se neúspěšná kandidátka na prezidentku Spojených států Hillary Clintonová postavila k teroristickým útokům na kostely a hotely na Srí Lance. Clintonová sklízí kritiku z celého světa, když se úzkostlivě vyhýbala slovu „křesťan“. Přitom v době útoku na mešity na Novém Zélandu zdůrazňovala, že se musíme zbavit islamofobie, takže slovo islám se nezdráhala použít.

Hillary Clintonová má další ostudu. Jde o tweety po terorismu. Umírali prý „uctívači Velikonoc“
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Velikonoční neděle na Srí Lance připomínala spíše peklo na zemi. Na ostrově vybuchlo osm bomb, tři z toho v křesťanských kostelech. Zemřelo takřka 300 lidí. Krev kostelních lavic zkropila krev věřících, které usmrtily bomby. Podle úřadů mají útoky na svědomí místní islamisté.

Není bez zajímavosti, jak se k děsivým útokům na Srí Lance postavila neúspěšná kandidátka na prezidentku Spojených států Hillary Clintonová. Na sociální síti Twitter napsala, že v tomto posvátném týdnu, tak důležitém pro „mnoho věřících“, se všichni musejí svorně postavit proti nenávisti a násilí. „Modlím se za všechny lidi zasažené útokem na uctívače Velikonoc a poutníky na Srí Lance,“ napsala Clintonová.

A v diskusi pod svým příspěvkem to pořádně schytala za to, že se pečlivě vyhnula zmínce o křesťanství a místo toho použila sousloví „velikonoční uctívači“.

„Stejně jako jste nedokázala použít slovo ‚islám‘ po spontánní střelbě, nedokážete říct slovo ‚křesťané‘ po tom, co na zemi zůstalo 200 mrtvých. Velikonoční uctívači? Holka, sbohem,“ napsala jedna z dam v debatě.

Další z diskutérů označil Clintonovou za pokrytce. Na jedné straně vyjadřuje lítost nad zastřelenými lidmi na Srí Lance, ale na straně druhé podporuje právo ženy podstoupit potrat, a způsobit tak smrt jinému člověku.

Do třetice se Clintonová mohla dočíst, že politická korektnost, k níž se uchyluje, je vlastně násilně vynucené lhaní.

Přitom jen pár týdnů předtím nabádala své spoluobčany k tomu, aby se oprostili od islamofobie, a odsoudila hrozný útok na mešity. Tehdy napsala, že jí útok na Novém Zélandu zlomil srdce. Podle Clintonové je třeba bojovat ve všech jejich formách. „Nadřazené bělošské teroristy musejí odsoudit lídři celého světa. Jejich vražedná nenávist musí bát zastavena,“ zdůraznila v půli března Clintonová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…