Hrad zveřejnil fotky Zemana, jak volí... Z reakcí mnohých lidí za klávesnicemi opravdu mrazí

08.10.2021 16:26

Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček informoval veřejnost o tom, že prezident Miloš Zeman již odvolil na zámku v Lánech. Přiložené fotografie volícího prezidenta rozvášnily diskutující na Twitteru, kteří prezidenta posílají buď do politického důchodu, nebo rovnou do hrobu.

Hrad zveřejnil fotky Zemana, jak volí... Z reakcí mnohých lidí za klávesnicemi opravdu mrazí
Foto: Repro twitter
Popisek: Prezident Miloš Zeman volí

„Prezident republiky Miloš Zeman v pátek dne 8. října 2021 odvolil na zámku v Lánech ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky,“ informoval stroze Ovčáček na Twitteru a přiložil tři Zemanovy fotografie. Na jedné z nich vypadá prezident velmi vyčerpaně, čehož se ihned chytly diskutující „hyeny“.

 

 

„Tak jestli jsou tohle ty nejlepší fotky, které jste byli schopni vybrat, tak se té nedělní schůze s Babišem fakt nemá šanci dožít...,“ napsal například uživatel Lukas Prickner.

 

 

„Já toho člověka nesnáším, ale do prdele... co to s ním děláte? Vždyť ten je víc mrtvý než živý a víme to v té republice všichni. Je úplně mimo a v prdeli a ani to, že ho nabalzamujete ... tak to nic nemění... držíte ho tam jako prase na porážku... hnus...,“ ulevila si Karolína Faltysová.

 

 

A podobně to vidí i Honza Kocum a také vyzývá lidi z prezidentova okolí, aby ho „přestali zneužívat“. „Pánové, měli byste starého pána okamžitě přestat zneužívat a využívat. Je konec. Je konec rejdům. Dopřejte nemocnému klidný důchod v ústraní. Tohle je velmi smutný pohled,“ napsal Kocum.

 

 

Někteří diskutující si ze zdraví prezidenta republiky vyloženě tropili žerty. „Já po deseti pivech, když koukám na účet,“ reagoval Radek P. k jedné z fotografií.

 

 

Našly se ovšem i slušné komentáře, které ale také vyzývají k prezidentově abdikaci. „Pan prezident by měl být zbaven funkce z důvodu špatného zdravotního stavu. Přeji mu mnoho zdraví, ale takhle to nejde,“ napsala paní Lucie.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…