Islám si vymyslela partička banditů. Podporují to zde kolaborantské neziskovky a zbabělci přisátí k evropskému dotačnímu cecku. Beseda ve městě, které běžence „schytá“ naplno ze dvou stran

02.10.2015 7:41

REPORTÁŽ Elity jsou v rejži a mají hlavu v zadnici. Politici se deklasovali na „naftaře“ dotačních peněz – řeší jen to, jak se přisát k ceckům bezzubé Unie. To je jen hrstka bonmotů, které prošpikovaly jinak celkem věcnou besedu Bloku proti islámu a Úsvitu-NK, kde zazněly i návrhy konkrétních řešení současné situace u nás. Bude se stavět šibenice pro vládu, která si lže do kapsy o něčem, co viděl dávno každý montér a kamioňák, a zřejmě čeká na podminování Hradu?

Islám si vymyslela partička banditů. Podporují to zde kolaborantské neziskovky a zbabělci přisátí k evropskému dotačnímu cecku. Beseda ve městě, které běžence „schytá“ naplno ze dvou stran
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Beseda se konala v litvínovské Schole Humanitas, kde rovněž zasedají pravidelně místní zastupitelé. Zleva David Kádner, Jana Hnyková, Martin Konvička, Petr Hampl a Miroslav Lidinský.

Anketa

Andrej Babiš se postavil proti uprchlíkům. Co vy na to?

hlasovalo: 9268 lidí

Beseda se konala ve čtvrtek večer v severočeském Litvínově, v krajině spousty „nepřizpůsobivých“, kde by nálož imigrantů, zejména muslimských, ještě více společnost rozložila. I to zde zaznělo, vedle řady emočních zdůraznění, která měla akcentovat předestřené plány Bloku, politiků Úsvitu a chystaný program, který má od ČR odvrátit pohromu islamizace a imigrační invaze.

Od partičky banditů, přes kňučení k násilí

„Islám byl založen partičkou banditů, což oni sami přiznávají, a jeho podtextem je mocenská strategie. Oni vlastně vykradli křesťanství a židovství a přidali k tomu koncept násilného šíření. Jediným smyslem islámu je – islám,“ tím začal besedu v Litvínově na Mostecku Martin Konvička, guru Bloku proti islámu, vědec-entomolog a vysokoškolský pedagog. Islám má dle jeho slov dvě tváře. „Jedna je umírněná, no, spíše ukňučená. Pokud je to na místě, je třeba nasadit tu druhou – v koránu je psáno ‚udeřte, když vás bude 20 z 200‘, to je deset procent. Oni jsou čím dál útočnější, čím jsou početnější,“ zdůraznil.

Vedle Martina Konvičky, který během večera předestřel, jak by bylo jednoduché se islámu na území české republiky zbavit, se debaty účastnili předseda strany Úsvit- Národní koalice, válečný veterán Miroslav Lidinský, jeho kolegové poslanci David Kádner a Jana Hnyková a v neposlední řadě sociolog a člen Svobodných Petr Hampl.

Na otázku, co to znamená přímo pro Česku republiku, se Konvička jal objasňovat, že se zde začínají vytvářet paralelní komunity, které se rozrůstají na úkor naší země. „Začnou ji (dříve či později) rozkládat. Oni se nechtějí a nesmí integrovat, oni se naopak musí odlišovat. Právo šaría se překládá jako ‚cesta‘. Zakázat ji – takové to bičování, sekání rukou, znásilňování žen – není proto jednoduché. Skrývá se pod tím i to, jak chodit na záchod, jak jíst a podobně. Vznik paralelního právního systému je největším nebezpečím a – šaría už tu dávno je!“ zdůraznil a poukázal na to, že si muslimská komunita interně už nyní řeší poručnické spory o děti, koná sňatky v mešitách, které nejsou legislativně posvěcené a podobně. „Proto je nutné potírat islám v celé jeho šíři, ne potírat jen právo šaría,“ dodal Konvička.

Zakázali jsme nacismus i komunismus, proč by to nešlo s islámem?

Moderátor večera, Jan Zilvar z Úsvitu-NK, připomněl průzkum, podle kterého 65 procent muslimů v Evropě právo šaría nadřazuje evropským zákonům (připomněl ve svém článku i Lidinský). „Ještě to ale lze zastavit, byť imigrační krize to vše zhoršuje,“ míní Konvička. Jednou z cest je prostě využít již stávajících zákonů. „Již dnes je zakázáno propagovat nacismus, komunismus. Islám je stejná či horší tyranská, mocenská, nenávistná ideologie. Rovněž mnohoženství, které muslimové praktikují, nemá v naší legislativě oporu. Úřady nad tím zavírají oči,“ zmínil dále.

Holka do postele, hajlující nácek

Lídr Bloku proti islámu kromě toho připomněl, že křesťanství zhruba do 4. století nemělo politické ambice, tři sta let jej lidé „nosili v srdci“. „Islám je ovšem politickou ideologií od samého počátku. Aby byl šířen, slibuje kořist, ženy, moc, nadvládu, nejde jen o těch 72 panen po smrti – aby muslimové byli ochotni jej šířit, musí jim být slibováno něco teď,“ zmínil Martin Konvička s tím, že je potřeba zakázat jeho veřejné šíření, zavřít mešity. „No dobře, když holku baví chodit do postele v závoji, ať chodí. Když si někdo chce hrát na nácka, ať si hajluje před zrcadlem, ale na veřejnost ať nám to netahají,“ přirovnal.

Podle jeho slov v místech, kde byl islám zastaven – ať vojensky či technologicky – začal se hroutit. „Vzpomeňte, jak se objevily arabské holky v minisukních. Prostě, když se nikdo nebude bát, přestane je bavit tlouct tou hlavou o zem. Není to jen o tom alkoholu a vepřovém, no prostě hrozný blbosti tam jsou. Ale když jim to nebude nic poskytovat…“ naznačil, že pokud bude islám jen „pro srandu králíkům“, nebude mít nikdo chuť a šanci jej šířit.

Bezzubá Unie, teroristé mezi námi

Má být armáda na hranicích? „Už tam měla být!“ měl okamžitě jasno Lidinský, který mimochodem k mosteckému regionu má blízko – návštěvu označil jako návrat, protože právě zde v 93. roce začínal jako policista, a tak zahájil svou kariéru, která pokračovala až do elitní jednotky specializované na boj s terorismem, na misi v Afghánistánu a podobně.

„Policie je velmi poddimenzovaná. Dnes jsme prošli kolem hranic a nepotkali jsme jedinou policejní hlídku,“ naznačil, že ilegální běženci mají v podstatě možnost nepozorovaně procházet mezi státy. V druhé fázi je pak potřeba společně chránit schengenskou hranici, místo toho, aby se rozdělovalo kvótami, kdo kolik pobere uprchlíků. „V tomhle se Evropská unie ukázala jako bezzubá. Třetí fází je řešit problém na území konfliktu,“ dodal Lidinský a pokračoval tím, že máme přeci řadu technických prostředků, kterými se dá detekovat pohyb na hranicích, a to jsou právě věci, které má vláda řešit namísto kvót.

Na dotaz, zda jsou teroristé mezi utečenci, reagoval: „Asi ne přímo teroristé, ale řekněme zaúkolovaní jedinci, kteří splynou s davem, už sem proudí dávno.“ Podle informací Islámského státu jde prý o 5000 bojovníků IS na území Evropy, podle Lidinského ale může jít klidně o více než trojnásobek tohoto počtu. „Máme například informace z Balkánu od pozorovatelů, kteří registrují skupinky výborně outdoorově vybavených mužů – v kvalitním oblečení, s GPS lokátory a podobně,“ zmínil mimo jiné.

Zavřít kohoutek kolaborantským neziskovkám. Exekuce – špatný základ pro vojáka

Sociolog Hampl stručně představil některé obrysy připravovaného programu, který se má dotýkat devíti oblastí. „V podobných situacích se každá společnost může ukázat buď jako odolná, nebo se zhroutit. Některé se zhroutí, ČR se může ukázat jako odolná,“ začal s tím, že problémem je, že řada mužů vůbec neprošla vojenským výcvikem. „To se může ukázat jako katastrofální. Průšvihem je také školství – nevede k vlastenectví. Dětem se vymývají mozky multikulturalismem, blbostmi, které se mohou vymstít. Česká republika jako by byla méněcenná,“ podotkl zajímavou věc. S tím souvisí mimo jiné i to, že zde vzniká víc a víc montoven a méně a méně vlastní výroby. „Dále plno lidí je zatíženo exekucemi – z takových asi nebudou dobří bojovníci,“ odhaduje sociolog. Mávnout rukou nelze ani nad tím, jak dlouhodobá nezaměstnanost zbavuje lidé pracovních návyků.

Hampl uvedl několik příkladů; mimo jiné, jak odklonit finance tam, kde skutečně pomohou naší republice. „Zastavit kolaborantské neziskovky, které dostávají půl miliardy, to jde na minutu. Vzdělávání z minuty na minutu nezměníme,“ zmínil a zdůraznil, že na programu s Blokem spolupracují schopní ekonomové, profesoři i bývalí ministři. „Jinak některé regulace jsou tak pitomě jasné, že se na nich shodneme všichni, a tím je třeba začít,“ dodal.

Lhali si do kapsy o něčem, co viděl každý montér či kamioňák

Nejen do Evropské unie, ale i přímo do české vlády se obul Martin Konvička. „Evropská společnost si dvacet let lhala do kapsy, že jí žádné riziko nehrozí! Islám je odpornější než nacismus – máme ho v západoevropských městech a tváříme se, že zde není. A on mezitím za čtvrt století zradikalizoval,“ uvedl a poukázal na to, že před dvěma lety se ve volbách o islámu vůbec nemluvilo. Jen Úsvit měl jednu větu v programu, že nechce fanatické náboženství; a trochu se tématu dotkla možná i DSSS. Nic víc. „A v Evropě se přitom v té době zapalovala auta, stříleli novináři… Naše elity jsou ve strašné rejži (strany jako ODS a podobně). Nebyly schopny předvídat, co viděl každej montér a kamioňák, co jezdil do západní Evropy. Měli hlavu v zadnici a nepřemýšleli,“ hořekoval.

Promluvil ovšem dále i o tom, s čím celý problém s Unií a „sevřenými zadky“ politiků souvisí. „Politické strany jsou závislé na penězích z EU – z dotačních peněz se dobře krade. Česká politika se po vstupu do EU zploštila, všimli jste si? Od 2004 se mluví jen o tom, jestli budeme ‚dobře čerpat‘ – jako bychom byli nějací naftaři,“ zdůraznil posměšně. Babišovo ANO mělo podle něj jediný bod programu: čerpat lépe než ti předešlí. „Nemáme státníky, ale čerpače a odkláněče, a to nejen v Česku,“ shrnul Konvička a označil politiky za závisláky na dotacích, kteří jsou doslova „přisátí k dotačním ceckům“: „To je jediné, co řeší.“

Unie má dvůr a baráky, ale koho to dnes ještě zajímá?

A jestli se EU rozpadá? „Ta se už rozpadla. Schengen neuchránil vnější hranici. My si zařizujeme pasy a stojíme na ně fronty, ale statisíce lidí se tím vůbec nezatěžují a pobíhají po Evropě, jak chtějí. A veškerý gender, poměr mužů a žen, je jen kašírka, aby se mohlo čerpat, ale konkrétních kroků není EU schopná,“ podotkl. Co se týče kvót, je vidět, že Maďarsku a Slovensku, které je odmítly, se nic nestane. „No, poslala tam snad Merkelová tanky?“ nadhodil řečnicky Konvička.

Konvička, který rád připodobňuje současnost k historickým situacím, dále zmínil, že nejsme jako rozpadající se starobylý Řím ve 4. století, ale jako Byzanc ve 14.–15. století, dobytá Turky. „Konstantinopol byla sice sídlem císaře, měli peníze, ale už ani netušili, co se tam děje, a neměli na nic vliv. Musela být vyslána komise do Trákie, aby vůbec věděli, co se tam děje. Evropská unie je totéž – má dvůr a baráky, ale koho to už dnes zajímá?“ mávnul rukou Konvička.

Hampl ke kritice politických parazitů rovněž přispěl svou troškou do mlýna. „Naši politici potřebují to, čemu se říká ‚přihrávka na mantinel‘. Tím je pro ně Evropská unie. Když chtějí prosadit něco, co by se ale lidem nelíbilo, mohou to svést na EU, že jim to nařídila,“ uvedl.

Nebudu házet flintu do žita, slíbil starosta

Na slova Lidinského navázal poslanec za Ústecký kraj David Kádner, který nejenom, že je předsedou výboru pro obranu Poslanecké sněmovny, ale je také starostou v Nové vsi v Horách a stav u hranic jej proto zajímá i z této pozice.

„Půl roku bijeme na poplach, aby se něco dělo a aby nám bezpečnostní složky řekly pravdu, jak se věci mají a jak jsme připraveni, pokud by něco nastalo…“ připomněl s tím, že v Poslanecké sněmovně se Úsvit za tyto výroky setkal jen s označením „populisté“, kteří vyvolávají paniku, a v srpnu najednou se kvůli uprchlické krizi začali setkávat politici, vláda, ministři…

Kádner si mimo jiné posteskl, že odcházejí z regionu lidé, na kterých bychom naopak měli stavět. „A obměňují se nám tu takto… Já jsem se tu narodil, jsem tu starostou a chci tu zůstat. Nechci odtud odejít a budu dělat vše, aby se Litvínovsko zlepšovalo. Nechci házet flintu do žita,“ slíbil.

Sdělil přítomným řadu poznatků ze svého regionu, které nebyly moc potěšující. V německém Olbernhau, což je nedaleká příhraniční obec, v podstatě zrcadlová Brandovu na Mostecku, už funguje utečenecký tábor, který už je naplněn zhruba 150 lidmi a další se prý očekávají. Na Lounsku nyní začne fungovat tábor v Drahonicích v tamní bývalé věznici. „Zajíždět by tam měla hlídka od nás, která už tak má na starosti území 30 kilometrů vzdušnou čarou se 4 hraničními přechody. Je to skutečně poddimenzované, chybí dlouhodobé řešení,“ kroutí hlavou Kádner.

Například celnici na Mníšku zachrání od přeměny na utečenecký tábor jen to, že by měla být přepsána na obec. „Pokud do našeho regionu přijdou uprchlíci, tak to už je konec!“ zoufal si politik.

Náš sociální systém je pro naše občany, už s těmi je dost potíží

Lidé mohli během akce také podepsat petici nebo si vzít plakát s nápisem „Stop imigraci“. „To mě mrzí, že se všichni nespojíte. I s Okamurou. Protože jinak nás tu převálcují,“ posteskla si během podepisování jedna z příchozích. „Můžu si vzít jeden plakát? Vyvěsím ho v práci,“ prozradil svůj záměr šíření informací další muž.

Na besedě promluvila také poslankyně Jana Hnyková (Úsvit-NK), která se zabývá sociální oblastí.

„Příští rok nebude vůbec jednoduchý. Ta vlna, co se sem chystá, citelně zasáhne nejen stát, ale celý náš sociální systém. V první řadě je třeba myslet na naše občany, s těmi máme dost problémů – s těmi, kterým se říká nepřizpůsobiví a systém je pro ně příliš štědrý,“ zmínila s tím, že například zakládání sociálních podniků by bylo mnohem přínosnější než dávat lidem peníze jen tak na ruku a podporovat imigranty.

Zaznělo mimo jiné, že Litvínovští mají stres z toho, že by se do vybydlených domů v Janově měli dostat imigranti.

Šibenici jim stavět nebudeme, ale… K čemu šmírování, když není bomba pod Hradem

Lidé v rámci písemných dotazů upozornili na to, že občankáři mají děti ve škole vyučovat pozitivnímu přístupu k imigrantům – a jak to změnit. Podle Hampla je potřeba, aby rodiče s dětmi a kamarády mluvili. „Druhá věc je – po nejbližších volbách, což jsou krajské, okamžitě všechny tyto programy zastavit. A volat k zodpovědnosti ty, kdo to zavedli. Nechceme někoho věšet, ale fungují tu přeci soudy a podobně a je k tomu dost paragrafů…“ odpověděl sociolog Hampl.

Kdosi další se ptal na možnost monitorovat dění v muslimských mešitách. Martin Konvička překvapivě reagoval, že to se už dnes děje. „Jenže to by museli plánovat, že vyhodí Karlův most do vzduchu, a nechat se u toho hloupě nahrát… Dokud nepůjdou podminovat Pražský hrad, nikdo nehne brvou,“ krčí rameny Konvička, podle kterého už dnes je zaznamenáno, jak se konají nucené sňatky, „provoz“ více manželek a další podobné záležitosti zcela na denním pořádku.

Lidinský k tomu mimo jiné dodal, že Úsvit už dávno žádá, aby tajné služby byly instancí, která bude schvalovat náboženství. „Přehlédneme-li, že se islám dostane do věznic a armády, už to monitorovat nepůjde,“ řekl a připomenul, že poslanecký návrh zákona o církvi, který toto řeší a který Úsvit předložil, stále neprošel celou sněmovní procedurou.

Další dotaz mimo jiné zněl, proč se ČR nepřipojí ke Slovensku se žalobou na EU. „Protože nám vládnou zbabělci. Statečného máme jen prezidenta,“ uzavřel Martin Konvička.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Bartoš

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…