Jakub Janda našel přirovnání: Rusko je jako agresivní skupina holohlavých nácků

19.12.2016 16:35

Zástupce ředitele think-tanku Evropské hodnoty Jakub Janda se vyjádřil k aktuální kauze kolem Spojených států amerických a Ruska. Odcházející prezident Barack Obama pohrozil Rusku odvetou za hackerské útoky na Demokratickou stranu v době prezidentských voleb.

Jakub Janda našel přirovnání: Rusko je jako agresivní skupina holohlavých nácků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jakub Janda, aktivista z lobbistického spolku Evropské hodnoty

„Poslouchám, že si za to hacknutí týmu Hillary můžou Američané sami, že nebyli dost zabezpečení. Samozřejmě, že evidentně nebyli a američtí zpravodajci selhali v ochraně svého politického systému a jeho srdce – voleb. Z té nepřipravenosti se musí zodpovídat,“ zmínil Janda. Jak ale dodal, je nutné si neplést jednání agresora a slabost napadeného. 

„Když dívku večer v parku zmlátí skupina nácků, tak je její neopatrnost, že tudy šla sama. Ale 100 % viny vždy leží na útočnících,“ dodal.

Celý příspěvek Jakuba Jandy:

Poslouchám, že si za to hacknutí týmu Hillary můžou Američané sami, že nebyli dost zabezpečení. Samozřejmě, že evidentně nebyli a američtí zpravodajci selhali v ochraně svého politického systému a jeho srdce - voleb. Z té nepřipravenosti se musí zodpovídat.

Ale nepleťme si jednání agresora a slabost napadeného. 

Když dívku večer v parku zmlátí skupina nácků, tak je její neopatrnost, že tudy šla sama. Ale 100 % viny vždy leží na útočnících.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…