Jasně, Putin! Už jede sranda kolem toho, že Babiš díky Slonkové posílil

05.12.2018 14:04

Věříte, že se blíží Babišův konec? Pak byste se možná měli zamyslet ještě jednou. Průzkum společnosti STEM ukazuje, že Babišova politická hvězda dál stoupá. A na sociálních sítích už na to lidé reagují. Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl se vysmívá serveru Seznam Zprávy. Svou tradiční troškou do mlýna přispěl i hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Jasně, Putin! Už jede sranda kolem toho, že Babiš díky Slonkové posílil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš dál strmě stoupá. Ti, kdo věřili, že aféra s údajným únosem Babišova syna Andreje Babiše mladšího na ukrajinský poloostrov Krym je začátkem Babišova politického konce, budou pravděpodobně zklamaní. Průzkum společnosti STEM ukazuje, že Babiš sahá takřka po 36 procentech hlasů. Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl tvrdí, že za to může server Seznam Zprávy.

Výsledky průzkumu STEMu ZDE

„Klusák s Lukačovičem to Babišovi zvedli už na 35,7 % Gratulujeme Seznam.cz!“ napsal Plesl na sociální síti Facebook s odkazem na zakladatele serveru Seznam Ivo Lukačoviče a režiséra Víta Klusáka.

Anketa

Jak jste spokojeni s vládnutím koaliční vlády hnutí ANO a ČSSD?

hlasovalo: 16691 lidí

Pod příspěvkem se rozjela bohatá diskuse, ve které kolem sebe Plesl dál pálil ostrými slovními náboji. Jeden výstřel mířil i na Tomia Okamuru, kterému STEM přisoudil necelých 7 procent hlasů od voličů. Předběhli ho za Babišem druzí Piráti s 13,1 procenta hlasů a ODS s 12,4 procenta hlasů. Okamuru předběhli i komunisté se ziskem 7,6 procenta hlasů. V roce 2017 přitom Okamura komunisty porazil, když ve volbách získal 10,6 procenta hlasů a skončil čtvrtý, zatímco komunisté tehdy nezískali 8 procent hlasů.

„Okamura už přesně ví, kolik stojí postavit se vedle Fialy s Pospíšilem,“ napsal k tomu Plesl při vzpomínce na to, jak Okamura stál před hlasováním o nedůvěře vládě v jednom šiku s předsedou ODS Petrem Fialou, předsedou TOP 09 Jiřím Pospíšilem a dalšími politiky.

Šéfredaktor MF Dnes sarkasticky využil i ruského prezidenta Vladimira Putina. „Hybridní válka. Jasnej Putinův rukopis,“ poznamenal ještě k výsledkům průzkumu.

Aktuální politický trend okomentoval i hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…