Je mi z toho zle! Ekonomka Šichtařová se zhrozila nad jednáním světoznámého zpěváka a jeho manžela

02.01.2019 22:15

Česká ekonomka, manažerka a podnikatelka Markéta Šichtařová se na sociální síti pustila do ostré kritiky portorického slavného zpěváka známého pod uměleckým jménem Ricky Martin, který se před časem přiznal k homosexualitě. A to především za to, že se svým manželem malířem Jwanem Yosefem si kromě dvou synů, které mají díky náhradní matce, stejným způsobem pořídili dceru. „Hnusný obchod s lidmi,“ dodává znechuceně ekonomka.

Je mi z toho zle! Ekonomka Šichtařová se zhrozila nad jednáním světoznámého zpěváka a jeho manžela
Foto: Archiv MŠ
Popisek: Ekonomka a ředitelka společnosti Next Finance Markéta Šichtařová

Koncem roku se Ricky Martin stal trojnásobným otcem. Jeho rodinu rozšířila dcerka  Lucii Martin-Yosef. Doposud pár společně vychovával desetiletá dvojčata Valentina a Mattea.

Už dříve zpěvák uvedl, že po holčičce touží, ale že adoptování je pro něj složité. „Také zvažuji možnost, že bych si dítě adoptoval. Ale v některých zemích jako svobodný muž můžu mít potíže, nebo to není vůbec možné. Ale stojí to za zkoušku,“ prohlásil zpěvák v roce 2015.

Anketa

Měly by Spojené státy stáhnout svá vojska ze Sýrie?

93%
7%
hlasovalo: 7077 lidí

Že si nakonec Martin pořídil další dítě pomocí náhradní matky, zvedlo ekonomku ze židle a neváhala dát na sociální síti Facebook najevo své znechucení. Kdyby se postarali o opuštěné dítě, bylo by to podle ní daleko smysluplnější, jelikož by mu přijetím do své rodiny alespoň pomohli.

Tuto cestu získání potomka považuje ale Šichtařová za vypěstování si dítěte na míru, protože si jej koupili za peníze, jako se kupuje kotě, papoušek či akvarijní rybička, a znemožnili mu poznat vlastní matku. A z toho dítěte z vlastní sobeckosti udělali zboží.

Závěrem dodává, že je to hnusný obchod s lidmi, kteří nemohou poznat biologického rodiče, a novodobí „liberálové“ takový obchod s dětským bílým masem vydávají za své právo.

V bouřlivé diskusi pod jejím příspěvkem se ozývaly jak souhlasné, tak naprosto opačné reakce, které ekonomku za její názor ihned odsoudily. Například uživatel Ivo Řehůřek Šichtařovou neváhal napomenout, že pláče na špatném hrobě. Podle jeho názoru by si měla spíše stěžovat té matce, která za prachy prodala své dítě. Nevidí prý vůbec nic špatného na tom, že zpěvák dal domov dítěti, o které biologický rodič nestojí.

Tento komentář nenechala ekonomka bez odpovědi. Takové dítě podle jejích slov vůbec nemělo vzniknout a narodit se a být počato. Zdůraznila, že hormony a stresy v těhotenství ovlivňují psychiku a vývoj dítěte. Z takového dítěte by podle ní mohl vyrůst i psychopat, nebo „slabá troska“, protože se k němu v prenatálním věku matka nechovala normálně. „Je zvrácené pěstovat dítě za prachy,“ zopakovala.

Řehůřek na to ještě poznamenal, že Šichtařové komentář se dá stěží považovat za nezaujatý. Použil ekonomický příměr, v němž Šichtařová „penalizuje“ zákazníky, že využívají služeb trhu, přesto se vůči „producentům“ těchto služeb nijak nevyhraňuje.

Ricky Martin se proslavil hlavně jako zpěvák. Nejznámější jsou jeho hity Livin’ la Vida Loca a She’s All I Ever. I když se po jeho boku objevilo několik žen, o jeho orientaci se řadu let spekulovalo. Že je gay, se veřejnosti přiznal v roce 2010. Sám ale tvrdí, že všechny své partnerky opravdu hluboce miloval.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…