Je to velmi bolestné, napsala někdejší hejtmanka a partnerka zastřeleného Housky

19.11.2013 13:06

Bývala hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová (ČSSD) prosí všechny o shovívavost. Pondělní vražda jejího partnera Romana Housky ji velmi bolestně zasáhla a k případu se už nehodlá více vyjadřovat.

Je to velmi bolestné, napsala někdejší hejtmanka a partnerka zastřeleného Housky
Foto: vanhova.cz
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová

"Tato bolestná situace, která nastala, je pro mě velmi citlivá a osobní a hluboce se dotýká nejen mě, ale také všech pozůstalých. Proto se nebudu k této záležitosti nadále vyjadřovat a prosím všechny v této situaci o shovívavost," napsala v tiskovém prohlášení současná náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Jana Vaňhová, partnerka v pondělí zastřeleného podnikatele Romana Housky. Prohlášení přinesl Deník.cz.

Roman Houska byl stejně jako Vaňhová členem ČSSD, ale není jasné, zda tato kauza nějakým způsobem souvisí s politikou. Další člen ČSSD v Ústeckém kraji Jaroslav Foldyna má za to, že úmrtí Housky souvisí spíše s jeho podnikatelskými aktivitami, ačkoli zároveň připouští, že případ vrhá nedobré světlo na regionální ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…