Je tohle vůbec možné? Zpráva o Jiřím Kajínkovi

19.07.2018 11:37

Tvář amnestovaného doživotně odsouzeného Jiřího Kajínka zdobí web mimosoudní.cz, jenž je určen pro mimosoudní vymáhání. Na web upozornil investigativní reportér Jaroslav Kmenta.

Je tohle vůbec možné? Zpráva o Jiřím Kajínkovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Kajínek

„Marketingové využití vraha Kajínka na zastrašování lidí při vymáhání pochybných pohledávek: http://www.mimosoudni.cz,“ všímá si advokát Petr Němec na Twitteru. 

Jeho tweet následně komentuje Jaroslav Kmenta. „Jak prezident zlegalizoval byznys se strachem...“ poukazuje Kmenta na Kajínka.

„Jsme institucí, která se stará o vymáhání pohledávek věřitelů od dlužníků bez nutnosti absolvování soudního řízení. Používáme osvědčené metody řídící se platnou legislativou České republiky. Věřiteli mohou být jak fyzické, tak právnické osoby, které preferují uhrazení svých pohledávek bez delší časové prodlevy a bez nutnosti výkonu administrativních a finančně nákladných činností souvisejících při absolvování soudního řízení v České republice,“ píše se k práci společnosti na webu mimosoudní.cz.

Anketa

Co si myslíte o Robertu Šlachtovi?

11%
hlasovalo: 6103 lidí

Společnost se pak chlubí také tím, že předchozí měsíc pomohla věřitelům získat zpět 2 334 220 Kč mimosoudní cestou. 

Zároveň také ubezpečuje, že se řídí metodami a procesy dle platné legislativy České republiky a plně respektuje jejich znění. „Zároveň pracujeme diskrétně, abychom vás jakožto věřitele během mimosoudního vymáhání ochránili před jakýmkoliv kontaktem ze strany dlužníka,“ dodává společnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…