Jsem gay, transsexuál, Asiat, mám chlupy na bradavkách... Tak to jsi nejlepší, pojedeš na stáž! Toto děsivé VIDEO se znovu šíří mezi lidmi

15.07.2017 7:55

Světem internetu se znovu šíří již několik let staré video o moderním vzdělávání. Blonďatá učitelka sedí před poloprázdnou třídou, do níž přichází nový student. „Vítej,“ říká mu pedagožka.

Jsem gay, transsexuál, Asiat, mám chlupy na bradavkách... Tak to jsi nejlepší, pojedeš na stáž! Toto děsivé VIDEO se znovu šíří mezi lidmi
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

První otázka, která z úst učitelky padne, zní: „Kolik je 1+1?“ Nový student odpovídá, že dvě. „Nesprávně,“ míní učitelka a vyvolává dalšího studenta. Ten odpovídá: „Multikulturalismus.“

Na další otázku, která padne, o tom, kolik je 3x3, opět nový student „špatně“ odpovídá, že devět. „Rovnost pohlaví,“ říká studentka a je pochválena. „To má být vtip?“ ptá se nový student. „Myslíš si, že rovnost pohlaví je vtip?“ zeptá se dívka. „Ne, ale není tohle hodina matiky?“ ptá se opět nový student. „Nebuď takový rasista,“ dočká se napomenutí od spolužáka. 

Dalšího napomenutí se mu dostane poté, co se podle spolužáka dívá dlouho na svou kolegyni. „Pokud se hetero muž dívá na ženu déle než patnáct vteřin, je to sexuální harašení,“ dozví se. "Ale slovem hetero nechci urazit žádnou osobu s netradiční sexuální orientací,“ zazní. „A slovem netradiční nechci urazit žádnou osobu, která opovrhuje historicky danými...“ rozčílil se. 

Když pak učitelka hodnotí výzkumnou práci, na které se studenti podíleli, přijde řeč na červenou propisku. „Mnoho náboženství považuje červenou za urážlivou,“ dozví se nový student. I přestože získal nejvyšší možnou známku, takže by měl odjet za odměnu na stáž, nedočká se jí.

Vše se totiž ještě boduje výsadními body. „Jsi žena. Takže to je plus jeden bod. Ale jsi bílá, takže to je minus jeden bod,“ uvedla učitelka k dívce. „Jsem bisexuálka,“ zareaguje dívka. „Plus jeden,“ říká učitelka.

„Ty jsi bohužel bílý heterosexuální muž,“ reaguje učitelka na dalšího chlapce a odčítá mu čtyři body. „Jsi muž a nemám tě ráda. To jsou minus dva výsadní body,“ zaznělo z úst učitelky vůči novému studentovi. „Ale jsi hnědý a s nejasnou sexuální orientací. To je plus dva,“ řekla.

Poslední přišel na řadu student s výraznými brýlemi. „Jsem gay, transsexuál, Asiat. Mám nadváhu, jsem z nižší třídy, nejsem chytrý ani atraktivní. Mám chlupy na bradavkách a navíc se hodně potím. Taky nedokážu pořádně běhat a zavázat si tkaničky,“ řekl. A dostal nejvíce bodů, díky nimž má odjet do New Yorku.

Nový student se však rozčílil, že jeho výsledky nemají nic společného s matematikou. „Pocity jsou důležitější než fakta,“ dočká se však napomenutí. „Jste šílenci,“ hřímá nový student. „Ty mě tak urážíš svým odlišným názorem,“ rozpláče se dívka.

Následně se strhne hádka. „Připrav se zemřít,“ křičí na nového studenta dívka. Následně se na něj všichni vrhají a zalepují mu pusu páskou. Do třídy pak vstupuje nová dívka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…