Jsme na křižovatce mezi civilizací a temnem. Pavel Šafr ve volbách spoléhá na mládež

08.10.2021 9:11

Šéfredaktor serveru Forum24.cz upozorňuje, že se Česká republika nachází na křižovatce. Na správnou cestu podle něj mohou Českou republiku nasměrovat mladí lidé, kteří zemi zbaví uchvatitelů moci - Miloše Zemana a Andreje Babiše (ANO).

Jsme na křižovatce mezi civilizací a temnem. Pavel Šafr ve volbách spoléhá na mládež
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfredaktor Fora24, Pavel Šafr

Za pár hodin se v České republice otevřou volební místnosti a Češi, Moravané a Slezané rozhodnou o tom, zda osm let vládnoucí Andrej Babiš (ANO) povede tuto zemi i další čtyři roky. Šéfredaktor Pavel Šafr doufá, že mu mladí voliči zatnou tipec.

„Česko stojí na křižovatce. Zachránit ho mohou mladí voliči a zodpovědní lidé,“ zdůraznil Šafr hned v titulku svého komentáře.

Tato země je podle Šafra zemí zraněnou. Zranili ji mimo jiné i prezident Miloš Zeman, když hned dvakrát nechal vládnout vládu, které Sněmovna nevyslovila důvěru, a šéf hnutí ANO Andrej Babiš, když si koupil některá česká média, aby nepsala o jeho problémech a přešlapech. Oba tyto politiky Šafr vnímá jako uchvatitele moci.

Naději na změnu teď v den voleb vkládá do zodpovědných voličů a do voličů mladých, kterým leží na srdci jejich vlastní budoucnost.

„Stojíme na křižovatce mezi důstojnou civilizací a temnou hloupostí. Síly temna jsou jasné. Je to současná mocenská garnitura, kterou podporuje náš otřesný prezident. Jsou to také extremistické strany a pidistrany zleva i zprava a hlavně podporované z Východu. Máme nyní mimořádnou šanci tento východní a autoritářský nápor zastavit. Máme ale také možnost se mu definitivně poddat,“ zdůraznil Šafr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…