K zblití. Bonzáci. Dohra dnešního rozsudku, který Janu Nagyovou neposílá do basy

22.11.2017 11:24

Přední investigativní reportér, v současnosti člen redakce Týdne Jan Hrbáček, okomentoval dnešní verdikt v kauze Jany Nagyové Nečasové, jež si zneužití Vojenského zpravodajství odnesla dvouletou podmínku. Podmínkami potrestal soud i tři zpravodajce. Tresty jsou nepravomocné.

K zblití. Bonzáci. Dohra dnešního rozsudku, který Janu Nagyovou neposílá do basy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nečasová s manželem

„Tak nakonec podmínky. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Neinformovaný lid a svazáci (i ti seniorní) hýkají blahem. To, že si policajti chodili pro bonzy k neukojenému, nevyslyšenému oligarchovi, pak řádili jak nekontrolované tornádo, státní zástupci byli pány trestního řízení (místo toho, aby dohlíželi na jeho zákonnost), a soudkyně, co soudila jak to léta dělala, se nehodila, se proto vyměnila za paní, která dělala do té doby bagatelní trestnou činnost, racionálně uvažujícím lidem nevadí? Mně teda jo,“ poznamenal Hrbáček s tím, že je to totiž nejen k zblití.

Celý příspěvek Jana Hrbáčka:

Tak nakonec podmínky. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Neinformovaný lid a svazáci (i ti seniorní) hýkají blahem. To, že si policajti chodili pro bonzy k neukojenému, nevyslyšenému, oligarchovi, pak řádili jak nekontrolované tornádo, státní zástupci byli pány trestního řízení (místo toho, aby dohlíželi na jeho zákonnost), a soudkyně, co soudila jak to léta dělal, se nehodila, se proto vyměnila za paní, která dělala do té doby bagatelní trestnou činnost, racionálně uvažujícím lidem nevadí? Mně teda jo. To je totiž nejen k zblití...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…