Kalousek ocenil Prymulu: Nemusíte ho mít rádi, ale...

02.10.2020 13:26

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 na svém twitteru nešetřil po čtvrtečních interpelacích ministra zdravotnictví Romana Prymulu (za ANO) chválou. „Není to srab jako Babiš nebo Vojtěch,“ konstatoval s tím, že přesně takovou osobnost v čele resortu zdravotnictví Česko potřebuje.

Kalousek ocenil Prymulu: Nemusíte ho mít rádi, ale...
Foto: Repro ČT24
Popisek: Předseda poslaneckého klubu TOP09, Miroslav Kalousek

„Poslouchám interpelace. Prymula nemusí být vaše krevní skupina (moje také ne). Nemusíte ho mít rádi, to není kvalifikační předpoklad. Ale je to chlap, který zná cíl a je schopen k němu mířit přes překážky,“ dal Kalousek najevo, že si Prymula svými návrhy, jak řešit boj s koronavirem, získal jeho důvěru.

Následně Prymulu porovnal s jeho předchůdcem a premiérem, z čehož vyšel jako jednoznačný vítěz. „Není to srab, jako Babiš nebo Vojtěch. Potřebujeme ho,“ napsal Kalousek.

 

 

Anketa

Chcete Miroslavu Němcovou v Senátu?

6%
94%
hlasovalo: 31544 lidí
Kalousek se do Adama Vojtěcha naposledy pořádně opřel den po jeho rezignaci na funkci ministra zdravotnictví.

„Všem, kteří se vyjádřili, jak je ten Adam Vojtěch slušný, charakterní a pracovitý. Bezvýhradně sloužil sobeckému zlu,“ vyčetl Vojtěchovi, že zájmy Andreje Babiše vždy preferoval před zájmy veřejnými.

„Pokud ho chcete dávat mladým za příklad, podřezáváte si větev sami pod sebou,“ vzkázal předseda poslanců TOP 09 stoupencům Adama Vojtěcha.

Vojtěch na jeho tweet reagoval slovy: „Ano, mrzí mě, že nejsem taková morální autorita, jako Vy, pane kolego, rozený vzor pro mladou generaci,“ napsal ironicky.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …