Kdo chce Klause bít, hůl si najde, píší Fragmenty

17.03.2012 16:03

Prohradní revue Fragmenty kritizují server Aktuálně.cz, který zveřejnil odpověď prezidenta Václava Klause na otázku ohledně příjmů z jeho knih. Ten novináře označil za antilidi – a autor článku Paul Paulczynski ho hájí.

Kdo chce Klause bít, hůl si najde, píší Fragmenty
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Prezident Václav Klaus na přednášce

„Upřímně řečeno, už jsem od Václava Klause četl vtipnější a jedovatější odpovědi na blbé dotazy, ale na druhé straně se nedivím, že nechal cloumat zlost svým majestátem. Protože od typicky českých dotazů na něčí peníze ke zkoumání toho jaké nosí slipy je už jenom kousek.“

Vládne nám mediokracie

Paulczynski připomíná, že prezident není povinen zveřejňovat své příjmy. Byla by to jeho dobrá vůle a autorovi se nelíbí, že to server Aktuálně.cz neuvedl. „A přesto někteří z novinářů tvořících naši "mediokracii" dokázali rozpoutat svými posty na FB hotovou smršť antiklausovské hysterie. Poté co ztratili svého oblíbence  Bátoru se vrhli rovnou na Klause,“ zlobí se Paulczynski.

Paulczynskému se nelíbí, že novináři si hrají na hlídací psy demokracie a přitom podporují jen a pouze tzv. mediokracii. „Nu a co na závěr? Nezbývá mi než se opakovat. Kdo chce Klause bít, hůl si najde,“ dodává.


 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…