Kolář se bojí? Čeho? Ondráček se vysmál starostovi Prahy 6. Prý ho čekají problémy

22.04.2020 17:50

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček se vyjádřil k článku serveru TN.cz o odstranění sochy maršála Koněva z pražského náměstí Interbrigády a k tomu, že v té souvislosti by měl být trestně stíhán starosta pražské městské části Ondřej Kolář. Dokonce by mu snad mělo jít o život.

Kolář se bojí? Čeho? Ondráček se vysmál starostovi Prahy 6. Prý ho čekají problémy
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Zdeněk Ondráček

Anketa

Souhlasíte se zvýšením koncesionářského poplatku pro ČT?

2%
98%
hlasovalo: 28691 lidí
Ondráček ve svém příspěvku uvedl, že podle jeho názoru Koláře nečeká žádné hezké období. „Mezinárodní zatykač by mu zavřel cestování do řady zemí. S tím ale asi počítal, když začal kopat do ruského medvěda,“ míní Ondráček.

„Tento blábol TV NOVA, ale především týdeníku Respekt, mě ale pobavil. Do Prahy měl údajně dorazit ruský občan, jehož cílem má být právě Ondřej Kolář. Tak my nemůžeme ani na Slovensko, a on k nám dorazí Rus, který potřebuje vízum. Kdo mu ho a za jakým účelem vydal, jak k nám přijel? Přišel pěšky? Až se otevřou hranice, bude se pan Kolář bát i vlastního stínu!“ poznamenal Ondráček.

Text serveru TN.cz se totiž odvolává na informace týdeníku Respekt, který uvádí, že do Prahy měl dorazit ruský občan, jehož cílem měl být právě starosta Prahy 6 Ondřej Kolář. Vše se prý děje kvůli odstranění sochy maršála Koněva, kdy starosta Prahy 6 se kvůli tomu již dříve stal terčem výhrůžek a musel být prý pod bezpečnostní ochranou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…