Kolář z TOPky: Jsem očkován. Je mi jedno, co Klausové, Flákanec a odmítači

12.05.2021 11:14

Starostovi Prahy 6 Ondřeji Kolářovi je čerstvě 37 let. Přesto již dnes byl očkován proti covidu, i když jeho věkové skupiny se ještě očkování netýká. Na Facebooku se „včeličkou“ hrdě pochlubil, stejně jako líčením svého významu pro stát, který mu k přednosti dopomohl.

Kolář z TOPky: Jsem očkován. Je mi jedno, co Klausové, Flákanec a odmítači
Foto: Repro ČT24
Popisek: Starosta Prahy 6, Ondřej Kolář TOP09

Anketa

Na čí straně stojíte v izraelsko-palestinském konfliktu?

hlasovalo: 15968 lidí

„Protože jsem kromě starosty ještě předseda našeho krizového štábu a bezpečnostní rady a povodňové komise, jsem součástí něčeho, čemu se říká krizová infrastruktura. A proto mi přišel pokyn, abych se registroval k očkování proti covidu. To jsem udělal a dneska jsem si došel pro první včeličku,“ pochlubil se Kolář. Ten je starostou Prahy 6 a kromě toho jej TOP 09 prosadila na pražskou sněmovní kandidátku SPOLU.

Pak syn známého diplomata Petra Koláře všechny poučil, že to dělá proto, že má odpovědnost. A neodolal nakopnutí všech „šiřitelů strachu“, kteří jsou prý opakem jeho zodpovědného přístupu k životu. „Je mi jedno, co na to říkají Flákanci, VKML, VKST a podobní odmítači, konspirátoři a šiřitelé strachu. Je mi jedno, že mi teď budou ještě víc nadávat a vyhrožovat,“ sepsal.

Očkování je podle něj cestou. „Pravé neštovice si taky jen tak samy od sebe neřekly čau, mizíme. Muselo se jim pomoct“.

Takže poslanecký kandidát TOP 09 vyzval občany ať se zamyslí. A rovnou jim demokraticky naznačil, jak by jejich zamyšlení mělo dopadnout- mají se jít naočkovat.



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…