Krejčíř prý poslal do Čech zabijáka a ten promluvil

18.11.2013 7:19

Radovan Krejčíř si podle jednoho svědectví před čtyřmi roky najal zabijáka na svého rivala v Praze. Vražedné zadání se ale tehdy nepodařilo uskutečnit a Krejčíř prý zuřil. O tom, že se český podnikatel stává v Jihoafrické republice nechtěným, píše dnešní vydání MF Dnes.

Krejčíř prý poslal do Čech zabijáka a ten promluvil
Foto: geoafrica.com
Popisek: Uprchlý zločinec Radovan Krejčíř, který se skryl v Jihoafrické republice

Radovan Krejčíř si měl podle svědectví najmout nájemného vraha řeckého původu, aby v Praze zavraždil jeho rivala. MF Dnes píše, že muž měl v McDonald´s vybraného člověka zastřelit. Krejčíř se prý rozzuřil, když se jeho plán nepodařilo před čtyřmi lety naplnit.

„Radovan prohlásil, že nechápe, jak jsme nemohli tu práci udělat. Prý kdokoli může nakráčet do McDonald´s, střelit někoho a odejít s tím, že je hotovo,“ citoval prý list Sunday Times z výpovědi nájemného vraha, kterou získal soukromý vyšetřovatel O´Sullivan.

Najatý zabiják ve své výpovědi prý mluvil i o Krejčířově matce, která si měla stěžovat na náročnou práci při vykopávání samopalu na zahradě.

Krejčíře chtějí dostat z JAR zpátky do vlasti

Radovan Krejčíř nyní žije v Jihoafrické republice v Johannesburgu ve čtvrti Bedfordview. Místní občané jsou prý znepokojeni tím, že v Krejčířově blízkosti se odehrálo již 12 násilných úmrtí. Krejčíř je prý znám v celé Jihoafrické republice a čtvrť, ve které bydlí, kvůli němu ztrácí dobrou pověst, ale i své bezpečí. Místní zastupitelka MF Dnes potvrdila, že se snaží o vyhoštění českého kriminálníka ze země.

Zastupitelka  Clarkeová doufá, že petici za vyhoštění Krejčíře podepíší stovky tisíc lidí. V únoru ji hodlá předložit parlamentu. „Dle mého názoru je Radovan Krejčíř v JAR ilegálně a měl by být poslán zpět do vlasti,“ uvedla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…