Letecký publicista: Ruský letoun měl bombu na palubě. Chcete důkaz?

03.11.2015 18:21

Letecký publicista Ladislav Keller byl hostem úterní Kauzy dne na Rádiu Impuls. Hovořil o tragédii ruského letounu nad egyptskou Sinají, kde zemřeli všichni cestující i posádka.

Letecký publicista: Ruský letoun měl bombu na palubě. Chcete důkaz?
Foto: thinkstockphotos.com
Popisek: Havarované letadlo, ilustrační foto

„Indicie naznačují, že šlo o bombu na palubě. Tenhle fenomén už tady dlouho nebyl. Naposledy se objevil podobný případ v roce 2004 v Moskvě. S velkou pravděpodobností to bude podobný případ. Vyšetřování ukazuje, že v zadní části trupu jsou ohnuté plechy zevnitř ven,“ poznamenal publicista.

Je jasné, že se letadlo rozpadlo už ve vzduchu, a je absolutně vyloučeno, aby se letadlo rozpadlo samo od sebe. Nicméně bude ještě dlouho trvat, než se dozvíme závěry z vyšetřování. Jak v Egyptě, tak v Rusku jsou velká bezpečnostní opatření, ale ukazuje se, že ani sebelepší ochrana nemusí fungovat stoprocentně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…