Lidi chtějí Babiše! Musíme do hospod! Koloniálnice Filipová zděšena: Jezdila po Česku

05.10.2020 14:02

Hnutí ANO krajské volby vyhrálo, myslí si Jana Filipová. A proč? Protože lidé si pořád myslí, že Babiš je jejich nejlepší volba, nevadí jim, že lže a krade, protože myslí na „obyčejné lidi“, míní. Což je prý chyba demokratické opozice. „Milé demokratické strany, to je vizitka VAŠÍ práce za celé období od revoluce! Babiš je VAŠE dítě!“ vzkazuje aktivistka. Ví, jak to změnit. „MUSÍTE jít do ulic a do hospod a tam mluvit s těmi, kteří po více než 30 letech od převratu už věří jen a jen Babišovi. Protože ten u nich v té jejich hospodě byl!“ říká.

Lidi chtějí Babiše! Musíme do hospod! Koloniálnice Filipová zděšena: Jezdila po Česku
Foto: Repro Facebook
Popisek: Aktivistka Jana Filipová na besedě v Ostravě

Názory na to, kdo je skutečným vítězem krajských voleb se různí, jedni říkají, že hnutí ANO prohrálo, protože přijde o hejtmany a opozice ho z klíčových pozic vyšachuje, jiní zase hledí na absolutní výsledky, dle kterých je ANO vítězem.

Anketa

Podporujete opatření proti covidu-19 činěná Romanem Prymulou?

55%
38%
hlasovalo: 24303 lidí
Aktivistka Milionu chvilek Jana Filipová, proslulá svým soudním sporem s Andrejem Babišem, patří do druhého tábora. Výsledek ANO označuje jako vítězství. A je podle ní snadno vysvětlitelný tím, s jakými názory se setkává v ulicích, tedy: „No a co, že krade. Vždyť kradli všichni před ním a budou krást všichni po něm“ nebo „No a co, že lže. Vždyť lžou všichni“ či „No a co, že krade. On při tom myslí na obyčejné lidi. Ti ostatní kradli a na obyčejné lidi nemyslel nikdo,“ popřípadě „Babiš je NEJLEPŠÍ premiér od revoluce, protože on JEDINÝ myslí na vobyčejný lidi“.

Kdo může za to, že mezi lidmi se tyto názory šíří a přetrvávají? Filipová v tom má jasno. „Milé demokratické strany, to je vizitka VAŠÍ práce za celé období od revoluce! Babiš je VAŠE dítě!“ vzkazuje směrem k takzvanému demobloku. Nabádá, že demokracií jsou takovýto lidé znechucení, tzv. demokratickým stranám nevěří, a to se podle ní nezmění, dokud se za nimi politici těchto stran nevydají. Ale nestačí jenom dělat mítinky na náměstích, které navštíví ti, kdo se stranou sympatizují.

„MUSÍTE jít do ulic a do hospod a tam mluvit s těmi, kteří po více než 30 letech od převratu už věří jen a jen Babišovi. Protože ten u nich v té jejich hospodě byl! Dal si s chlapama pivo, se ženskými si zatancoval a byl to JEDINÝ vysoký politik, kterého u nich od revoluce viděli!“ připomíná Filipová Babišovu kampaň. A dodává, že právě proto to voliči Babišovi ve volbách hodili a hodí. „A máte, milé demokratické strany, po ptákách!“ vzkazuje aktivistka.

Pokud jde o volební úspěchy či neúspěchy ANO, reprezentuje je i tato mapa, která se šíří internetem a k výsledkům ANO připočítává ještě úspěch KSČM a SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…