Máme PRVNÍ REAKCI Andreje Babiše na oznámení, že sněmovna bude jednat o vyslovení nedůvěry vládě

21.05.2015 11:26

Miroslav Kalousek prý vypouští lži, exhibuje a vláda tak nemá čas na práci. ParlamentnímListům.cz to řekl ministr financí a vicepremiér Andrej Babiš v reakci na oznámení opozice, která hodlá vyvolat hlasování o nedůvěře vládě.

Máme PRVNÍ REAKCI Andreje Babiše na oznámení, že sněmovna bude jednat o vyslovení nedůvěry vládě
Foto: Lukáš Ston
Popisek: Fotografování s vicepremiérem

Anketa

Který z těchto politiků je pro vás přijatelnější?

hlasovalo: 5095 lidí

Poslance čeká mimořádná schůze, na které budou hlasovat o nedůvěře vládě Bohuslava Sobotky. Podle informací ParlametníchListů.cz se tak strany TOP 09, ODS a hnutí Úsvit dohodly na základě iniciativy Miroslava Kalouska. Tři opoziční strany záměr pokusit se o svržení vlády již potvrdily na tiskové konferenci

Důvodem má být to, že koalice nakonec schválila daňové zvýhodnění biopaliv, z čehož bude podle opozice profitovat Babišův Agrofert zhruba pěti miliardami z kapes daňových poplatníků.

To dlouhodobě Andrej Babiš, majitel Agrofertu, odmítá a považuje to za lživou kampaň opozičních stran. Především místopředseda TOP 09 a exministr financí Miroslav Kalousek podle Babiše jen exhibuje a vypouští lži.

„Pan Kalousek dělá všechno proto, aby vláda nemohla pracovat a zdržoval nás od práce a měl příležitost vypouštět své lži a exhibovat,“ řekl k tomu ParlamentnímListům.cz šéf ANO a vicepremiér Andrej Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…