Masakr v USA a anální sex muslimů. Hovoří Martin Konvička, který čeká žvásty

13.06.2016 5:15

„Zatrnulo mi.“ Zpráva o masakru v centru Orlanda vyděsila i Martina Konvičku, předsedu nové iniciativy, která nese jeho jméno. I když je v současné době na cestách po balkánských zemích, reagoval na šokující informace o útoku, který je největší svého druhu v moderních dějinách Spojených států amerických. Otec útočníka jasně odmítl, že by měla střelba jeho syna něco společného s náboženstvím, šlo prý „jen“ o nenávist. „Na tomto místě se lze jen divit západním ochráncům práv gayů, kteří zároveň pokládají za dobrý nápad se zastat islámu, případně se domnívají, že by z muslimů a homosexuálů mohli být spojenci,“ říká k tragédii Konvička.

Masakr v USA a anální sex muslimů. Hovoří Martin Konvička, který čeká žvásty
Foto: Jan Rychetský
Popisek: "Teroristé jsou bastardi!"

Padesát mrtvých a další desítky zraněných, z nichž někteří jsou v kritickém stavu. Masakr v gay klubu Pulse v centru Orlanda, kdy bylo postříleno 50 lidí a asi 53 zraněno, šokoval veřejnost po celém světě. O této tragédii se píše jako o největší svého druhu v moderní historii Spojených států amerických. Podle FBI zatím není jasné, zda byla střelba zločinem z nenávisti, teroristickým útokem či násilným činem. Na informace reagoval také bývalý předseda Bloku proti islámu Martin Konvička, dnes šéf iniciativy, která nese jeho jméno. „O zprávě se dozvídám se zpožděním, protože jsem s rodinou na cestě po balkánských zemích. Samozřejmě mi nejdřív zatrnulo. První, čeho jsem se lekl, bylo, že se to stalo někde ve Středomoří. Před časem se islamisté chlubili, že budou útočit na středomořská letoviska,“ uvedl Konvička.

Konvička: Afghánská stopa celkem jasně ukazuje, že jde o dalšího šíleného mohamedána

Útočník vtrhl podle šéfa orlandské policie do známého gay klubu Pulse v centru Orlanda ozbrojen puškou útočného typu a pistolí a měl u sebe nespecifikovanou výbušninu. Střelba začala okolo 2:00 místního času (8:00 SELČ). Policisté se rozhodli proti němu zakročit a osvobodit rukojmí asi po třech hodinách. Útočník je po smrti. Bezpečnostní představitelé zatím střelce neidentifikovali, podle médií jde ale o devětadvacetiletého Omara Mateena, který se narodil na Floridě, jeho rodiče ale pocházejí z Afghánistánu. Otec Omara Mateena, řekl v telefonickém rozhovoru pro televizi NBC, že „útok nemá nic společného s náboženstvím“. Údajně jeho syna k tomu přivedla nenávist k homosexuálům. Jak otec Omara dodal, jeho syn „se velmi rozhněval, když před pár měsíci viděl, jak se dva muži v Miami líbají“. „Afghánská stopa celkem jasně ukazuje na to, že jde o dalšího šíleného mohamedána. Je jasné, že islám homosexualitu odmítá a současně s tím, jak potírá ženy, prakticky neexistuje muslim, který by neměl s vlastní skrytou homosexualitou menší nebo větší problém,“ uvedl k situaci předseda nové Iniciativy Martina Konvičky. „Na tomto místě se lze jen divit západním ochráncům práv gayů, kteří zároveň pokládají za dobrý nápad se zastat islámu, případně se domnívají, že by z muslimů a homosexuálů mohli být spojenci,“ dodal.

Tragédie podle Konvičky vyvolá „další žvásty“

Server tn.cz uvádí: „Případ vyšetřuje jako ‚domácí terorismus‘, tedy útok bez napojení na některou ze zahraničních teroristických skupin. Islámský stát, který sám popravuje homosexuály brutálním způsobem, na Twitteru útok oslavuje.“  Muž přitom nebyl na seznamu teroristů. Údajně nejsou důkazy o jeho napojení na Islámský stát. Přesto podle Ronalda Hoppera z FBI mohl mít střelec napojení na radikální islám. „Máme důvod se domnívat, že mohl mít vazby na tuto ideologii,“ citovala zástupce FBI stanice BBC a vyjádření převzaly naše servery. A co situace může vyvolat? „Pravděpodobně nic, další omluvy, další žvásty o tom, že případ nemá nic společného s islámem, další kapitulační řeči ze strany západních médií a politiků. Mnohem zajímavější by bylo si povídat o ambivalentním vztahu islámské nauky k homosexualitě jako takové, a když to shrnu velmi stručně, islám sice odsuzuje homosexualitu, ale za homosexualitu pokládá, jenom když se někdo dobrovolně nechá análně penetrovat, zatímco ten penetrující za homosexuála pokládán není,“ vyjádřil svůj názor Konvička. 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…