Média nás blokují. A škoda, že Zeman nestál vedle Putina, rozepsal se Okamura

09.05.2015 21:41

Tomio Okamura na sociální síti Facebook děkuje za podporu, které se mu dostává od občanů ve věci založení nového hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Zároveň si postěžoval, že jej média buď ignorují, nebo cíleně očerňují. Jasně také podpořil návštěvu prezidenta Zemana v Moskvě, jen zalitoval, že se prezident nezúčastnil přehlídky na Rudém náměstí po boku prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Vysmál se také poslancům TOP 09.

Média nás blokují. A škoda, že Zeman nestál vedle Putina, rozepsal se Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, Jiří Janeček a Marine Le Pen

„Těším se na každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu. Již nyní můžete pomoci tím, že budete sdílet vašim přátelům příspěvky z mého Facebooku a dáte si přiložené logo SPD také na svůj Facebook. Je to nutné, protože jak víte, média nás schválně ignorují nebo dehonestují naše myšlenky, je tedy potřeba šířit korektní informace touto cestou,“ apeluje Tomio Okamura na své příznivce.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Následně přibližuje základní myšlenky nového hnutí. Prosazuje prý patriotismus, a to třeba i proti EU, trvá na zavedení přísné imigrační politiky a stranou jeho pozornosti nezůstává ani přímá demokracie. Stejně tak odmítá tolerovat nepřizpůsobivé spoluobčany.

Jasně se také postavil za prezidenta Zemana, pokud jde o návštěvu české hlavy státu v Moskvě. Nejvyšší představitel našeho státu ukázal, že si je vědom velikosti oběti Rudé armády při osvobozování Československa. „Je ale škoda, že se Miloš Zeman nakonec rozhodl nezúčastnit také vojenské přehlídky a zúčastní se pouze pietního aktu v jiný čas na jiném místě a místo vojenské přehlídky se sejde se slovenským premiérem Robertem Ficem. Já bych se rozhodně přehlídky zúčastnil, kdybych dostal tuto možnost,“ napsal Okamura ještě před začátkem dnešního programu v Moskvě.

Rusko jen reaguje na kroky Západu, míní Okamura

Podle jeho názoru v tuto chvíli neexistuje důvod pro nepřátelství mezi Českem a Ruskem. Jediný důvod k podobnému postoji má prý zbrojařská lobby, která pracuje v zájmu USA. Spolupráce s Ruskem by prý pomohla českým podnikům, neboť ruský trh je obrovský. „A jen totální blb se dnes může radovat z oživování studené války,“ pokračuje Okamura.

V této souvislosti se zakladatel nového hnutí vysmál poslancům TOP 09, kteří o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi prohlašují, že Evropu ohrožuje válkou. Podle Okamury je to zcela jinak. Rusko válku nezahájilo, jen reagovalo na na nepřijatelné kroky Západu, který se podílel na svržení legitimního ukrajinského prezidenta.

Celé znění textu Tomia Okamury:

Moc děkuji za obrovské množství zpráv ohledně vašeho zájmu o členství v našem novém hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD). Hned jak nás ministerstvo vnitra zaregistruje (má na to lhůtu jeden měsíc), tak bude první konference, po které vzniknou regionální organizace a tam se budou moci zájemci o členství hlásit. Těším se na každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu. Již nyní můžete pomoci tím, že budete sdílet Vašim přátelům příspěvky z mého facebooku a dáte si přiložené logo SPD také na svůj facebook. Je to nutné, protože jak víte, média nás schválně ignorují nebo dehonestují naše myšlenky, je tedy potřeba šířit korektní informace touto cestou.

Prosazujeme patriotismus, přímou demokracii, trváme na zachování našich národních hodnot vůči EU, zpřísnění imigračních zákonů a odmítáme tolerovat nepřizpůsobivé skupiny, které parazitují na slušné většině. Podrobný program na našem webu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…