Michal Hašek apeluje: Pojďme k volbám a zastavme pravici i Babiše

20.10.2013 17:02

Hejtman a jedna z nejvýraznějších tváří sociálních demokratů Michal Hašek nabádá voliče, aby přišli k volbám a dali hlas ČSSD. Tím prý zabrání nejenom návratu ODS, ale také TOP 09.

Michal Hašek apeluje: Pojďme k volbám a zastavme pravici i Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje

"Apeluji proto na levicové voliče a lidi zklamané sedmi lety vlády pravice – věnujte, prosím, příští pátek či sobotu půl hodiny návštěvě volební místnosti a podpoře ČSSD, abyste další čtyři roky nebyli znovu jen pokusnými králíky pravice a jejího řádění – plošných škrtů, privatizace veřejných služeb a faktické destrukce státu," nabádá voliče první místopředseda. Ve svém stanovisku také připustil klesající podporu, se kterou se nyní sociální demokraté potýkají.

Celé prohlášení Michala Haška ZDE

Do volebního klání se kromě "stálic" hodlají pustit také nové strany. A jedna z nich, hnutí ANO miliardáře Andreje Babiše, je stále větší hrozbou pro ČSSD. "Musíme odpracovat maximum a přesvědčit lidi, že jsme pro ně a Českou republiku stále lepší a slušnější alternativou než návrat hrůzovlády ODS, TOP 09 s podporou Babišova ANO a zřejmě i KDU – ČSL," nenechává na svých protivnících Hašek nit suchou. Návrat pravicové vlády je podle hejtmana nepředstavitelný. "Zastavme společně hrozbu návratu pravicové vlády," dodává závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…