Mirek Soukup se zachoval… Honza Musil o šéfovi Barrandova

28.02.2019 11:02

Známý moderátor Honza Musil se pomalu zotavuje z těžkého předvánočního úrazu. I na nemocničním lůžku si však našel čas, aby promluvil o řediteli TV Barrandov Jaromíru Soukupovi. Nahlédněte.

Mirek Soukup se zachoval… Honza Musil o šéfovi Barrandova
Foto: Archiv HM
Popisek: Honza Musil

Moderátor Jan Musil kdysi vynikl v pořadu Áčko televize Nova, kde se setkal např. s moderátorem Martinem Veselovským. Veselovský v průběhu let prošel Českou televizí a dnes spoluvlastní internetovou televizi DVTV, Musil působí v TV Barrandov Jaromíra Soukupa.

Řadu týdnů už se zotavuje z hrozivého předvánočního pádu ze žebříku, po kterém hrozilo, že už nikdy nebude chodit. I v čase zdárně pokračující rehabilitace si však našel čas a poskytl rozhovor čtvrteční MF Dnes, ve kterém se rozpovídal i o Jaromíru Soukupovi a jeho novém politickém hnutí List Jaromíra Soukupa.

Soukup se za ním přišel podívat do nemocnice už 22. prosince. „Jaromír mě přišel povzbudit, (...) ať nemyslím na práci, že přednější je zdraví. A ačkoli v Jaromírově mediálním zájmu logicky bylo tu zprávu co nejdříve zveřejnit, byl natolik solidní, že jsme se dohodli na odkladu do okamžiku, až o tom sám budu chtít mluvit,“ ocenil Soukupa Musil.

Stranou pozornosti známého moderátora nezůstal ani fakt, že Soukup založil vlastní politické hnutí.

„Byť jsem o tom dopředu nevěděl, vlastně mě to překvapilo. Protože ho znám, tak vím, že všechno, co dělá, má nějaký smysl, záměr. S ohledem na dnešní politickou situaci – i kdyby tu vzniklo deset takových stran, ať klidně vzniknou. Pokud má dotyčný nějaký vliv, aby stranu podpořilo co nejvíce lidí a nějak to zamíchalo kartami, ať se to stane. Jaromír teď objíždí města a městečka a já jsem hodně zvědavý, kam se to posune za půl roku,“ prohlásil Musil.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…