Mladá fronta Dnes lže! zlobí se Vít Bárta

05.09.2012 12:53

Poslanec Věcí veřejných Vít Bárta se rozzlobil na deník MF DNES, který napsal, že Věci veřejné podržely premiéra Petra Nečase svými obstrukcemi, kterými mu daly čas, aby přesvědčil rebelující poslance své strany.

Mladá fronta Dnes lže! zlobí se Vít Bárta
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

„Mladá Fronta dnes opět zabředla do svých konstrukcí, kterými vytrvale klame veřejné mínění. Svým čtenářům naservírovala teorii, že Věci veřejné drží premiéra Nečase tím, že mu včerejšími obstrukcemi daly čas na přesvědčení vzbouřenců v jeho roztržené ODS,“ píše na svém webu Bárta.

Celá poznámka Víta Bárty ZDE

Podle poslance je to jasná lež, která se prokáže ve chvíli, kdy nová podoba daní nebude schválena. O to se prý ostatně chtěl Bárta s redaktorem MF DNES vsadit již v úterý.

„Nejde ale jen o daně. Koalice chce prosadit další lumpárny, z nichž největší jsou církevní restituce, při kterých hrozí regulérní prolomení Února 1948. Cílem VV je tyto lumpárny za každou cenu zastavit a nebo alespoň odložit, pro to musíme učinit maximum,“ napsal Bárta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…