Musíme zastavit zmetka Putina. Starosta Kolář vidí hrozbu pro Evropu

11.03.2022 13:42

Zmetek. Takové slovo padlo v souvislosti s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v komentáři, který uvedl starosta pražské městské části 6 a poslanec za TOP 09 Ondřej Kolář. „Naším úkolem je toho zmetka zastavit. Jinak se on nezastaví před ničím,“ uvedl.

Musíme zastavit zmetka Putina. Starosta Kolář vidí hrozbu pro Evropu
Foto: TOP 09
Popisek: Poslanec Ondřej Kolář

„Rus rozumí jen síle. Krčit se v koutě a říkat, že ‚příště vám to natřem, ale teď ještě ne‘, je cesta do pekel. Ruskou agresi musíme zastavit rozhodnou akcí. Vladimir Putin totiž dokázal, že si ho historie bude pamatovat jako psychopata, který rozpoutal zbytečnou válku a utrpení. Naším úkolem je toho zmetka zastavit. Jinak se on nezastaví před ničím,“ napsal rozhodně na svém facebookovém profilu Ondřej Kolář, starosta Městské části Praha 6 a poslanec za TOP 09.

Zároveň také sdílel další svůj text, kdy znovu zopakoval, že říká pořád dokola, že Ukrajina Rusku stačit nebude. „Tvrdí, že útoky neplánují. Ani na Ukrajinu přece ‚nezaútočili‘, protože tam podnikají ‚speciální operaci‘. Takže bacha. Až rozjedou speciální operaci v Litvě nebo někde jinde, nechci říkat, že jsem to říkal,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

16:30 Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

Ekonomka Ilona Švihlíková pronesla šokující informace o americké ekonomice, která pomalu spěje ke ka…