Muže obvinili z vniknutí do Kapitolu. Teď spáchal sebevraždu

14.01.2021 16:27

Jeden z demonstrantů, kteří v minulém týdnu násilně vtrhli do Kapitolu ve Washingtonu, spáchal sebevraždu. Christopher Stanton Georgia byl kvůli vniknutí do Kapitolu stíhán policií, v úterý večer ho ve sklepě jeho domu nalezla manželka s průstřelem hrudi.

Muže obvinili z vniknutí do Kapitolu. Teď spáchal sebevraždu
Foto: Screen vysílání NBC
Popisek: Zabarikádovaný Kongres USA

Zahraniční server Fox News informuje o případu muže, který v souvislosti s útokem na Kapitol spáchal sebevraždu. Byl jím třiapadesátiletý Christopher Stanton Georgia, který se podle zpráv zasahujících policistů střelil do hrudníku.

Muže našla ve sklepě jeho manželka, která zavolala na tísňovou linku s tím, že je všude krev. Policisté na místě našli mrtvého muže a zabavili dvě poloautomatické zbraně.

Stanton Georgia byl obviněn ze skutku „vniknutí na území Kapitolu proti vůli ochranky Kapitolu. Muž podle obhajoby trval na své nevině. V případě uznání vinným mu hrozilo 180 dní za mřížemi nebo pokuta 1 000 dolarů (25 tisíc korun).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …