Narušitelé z východní Evropy. Amerika se „baví“ na účet Čechoslováků

11.11.2016 17:50

Americké prezidentské volby v Miami na Floridě narušila skupinka tří lidí s východoevropským přízvukem. Podle serveru E15.cz, jenž o incidentu informoval, o sobě tvrdili, že jsou pozorovatelé z jakési Mezinárodní ligy voličů Československa. Agresivně se snažili dostat do volební místnosti.

Narušitelé z východní Evropy. Amerika se „baví“ na účet Čechoslováků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Dvě ženy a jeden muž se snažili do volební místnosti dostat dvě minuty před jejím otevřením, v sedm hodin ráno. Vstupu se dožadovali hlasitým boucháním na dveře. Jak uvedla veteránka ve volební komisi Gail Jonesová, nic podobného nikdy nezažila. Šlo o volební místnost v bytovém domě pro penzisty Stanley Axlrod UTD Towers.

Jonesová pak uvedla, že před místností byla fronta třiceti až čtyřiceti lidí. Muž ze skupinky měl podle ní východoevropský přízvuk, byl sportovní postavy a ověšen zlatými řetězi. 

Původní text ZDE.

Žena nechtěla skupinku do místnosti pustit do té doby, než si neznámou organizaci, kterou se zaštiťovali, prověří u volebního prostředí. Skupinka prý mávala svými pasy, zalaminovanými odznaky a nějakými papíry. 

„Řekla jsem jim, že dovnitř nikdo nemůže. Voliči hlasují a mají právo na soukromí. Měli byste odejít a až dostanu povolení, můžete se vrátit,“ uvedla Jonesová, co měla „pozorovatelům“ říct. Žena ze skupiny si však začala voliče natáčet, což je nezákonné. Když ji na to Jonesová upozornila, začala křičet. Než se pak vrátila od telefonátu s volebním ústředím, skupinka byla pryč.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…