Nejhnusnější VIDEO z Nice, které nic neskrývá. A výbušný blog, který raketově letí internetem

18.07.2016 9:25

Internetem se šíří doposud nejexpresivnější videozáznam popisující řádění „kamiónového“ atentátníka z Nice. Po české síti také masivně koluje článek předsedy strany Patrioti ČR Jiřího Vítka, který se na svém blogu na serveru iDNES.cz zamyslel nad tím, jaký je rozdíl mezi útokem v Nice a utopeným chlapcem ze Sýrie. A rozpoutal tím diskusi.

Nejhnusnější VIDEO z Nice, které nic neskrývá. A výbušný blog, který raketově letí internetem
Foto: archiv Jiří Vítek
Popisek: Předseda Patriotů Jiří Vítek

Anketa

Hrozí státní převrat v některé z členských zemí Evropské unie?

90%
10%
hlasovalo: 4932 lidí

„Teď mají ta samá hyenistická a lživá média stejnou možnost ukázat mrtvé děti, které zemřely v Nice, a napsat nebo okomentovat důvod této tragédie, kterým je zvrácená víra, již proti svým občanům štědře podporují bastardi z EU,“ zahájil svůj komentář Vítek. 

Podle něj médiím, neziskovkám i „PR Brusel“ agenturám jde dobře masírovat veřejnost tragicky utopeným chlapcem ze Sýrie či dokola házet vinu za jeho smrt na všechny, kdo invazi uprchlíků nepodporují. „Tento prašivej hyenismus těm lidským zrůdám a sociálním inženýrům nevadil, hádejte proč? Protože multikulturalismus je pouhopouhý prostý byznys, který živí stále vlivnější neziskovky. A ty na oplátku drží u koryt armádu Jidášů v rolích politiků, novinářů, sociologů nebo vedoucích kateder na vysokých školách, které generují další a další novodobé Piláty Pontské,“ nebere si servítky Vítek.

Komentuje tak nedávný lynč otce malého syrského chlapce, který utonul při cestě ze Sýrie.

 

Následně uvádí, že je velmi příznačné, že hrůzná tragédie v Nice přišla při oslavě Velké francouzské revoluce. „Té revoluce, která zrušila koncept národnosti a zavedla koncept univerzálního OBČANSTVÍ, ve kterém vlastně pořádně nevíme, kdo to je ‚Francouz‘, protože OBČAN může být vlastně kdokoli; i ten, který se nyní Francii vysmívá a vraždí. Bohužel pokud Francouzi, ale i Češi a Moravané, Němci, Holanďané stále a opakovaně volí strany a politiky, kteří propagují islámskou imigraci, volí si variantu, že své blízké mrtvé budou brzy také oplakávat, a v případě Francouzů to bude stále častěji,“ dodal bez skrupulí Vítek.

Jak píše, rozhodně se nic nezmění tím, že všichni vyvěsí francouzské vlajky na Facebook či politici Evropské unie vyjádří soustrast rodinám obětí. „Chvíli budou mlít něco o nutnosti boje proti islámskému terorismu, který nemá nic společného s islámem, a o tom, že islamofobie je horší než islamismus. Možná zpřísní postup při půjčování nákladních vozidel, zavedeme retardér u každého náměstí nebo jinou pitomost,“ sdělil. Zároveň podotkl, že se obává mnohem horších útoků. I z toho důvodu je nutné přijmout globální řešení, které bude postihovat princip problému, nikoliv jen řešit důsledky.

Původní text ZDE.

„A pokud se k takovému řešení Evropa brzy nedostane, může se Evropa rozloučit s bezpečným životem. Ani teď nemůžeme vědět, zda to v Nice ještě nekončí, rukopis takových akcí v posledních letech ukazuje na sice špatně organizované a poloprofesionálně připravené, ale bohužel částečně koordinované útoky, které jsou většinou završené zákeřným útokem přímo na bezpečnostní složky,“ sdělil. 

Závěrem podotkl, že si nemyslí, že se s panáky v Bruselu něco změní. „Pár týdnů budou vojáci tajtrdlíkovat v ulicích, potom se život postupně začne vracet k normálu. Za pár týdnů či měsíců přijde další kolo, možná ve Francii, možná jinde. Každý z útoků sice proběhl trochu jinde a jiným způsobem, ale reakce politiků a následná dohra je vždy jak přes kopírák. Prázdné kecy a žádné činy, které by pomohly riziko terorismu opravdu dlouhodobě snižovat,“ uzavřel s tím, že je třeba zakázat výstavbu mešit, výlov a dovoz uprchlíků do Evropy či dotování všech vítacích neziskovek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…