Někoho prostě nevychováte, rýpla si Peake do koaličních partnerů

07.11.2012 17:29

Vicepremiérka Karolína Peake pro server Týden.cz přiznala, že o některých věcech v koalici se dozvídá až z médií. Stejně tomu bylo, když Petr Tluchoř, Marek Šnajdr a Ivan Fuksa složili poslanecký mandát.

Někoho prostě nevychováte, rýpla si Peake do koaličních partnerů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředsedkyně vlády Karolína Peake

"Dozvěděla jsem se to až z tiskové konference, ale přiznávám, že celou řadu věcí, která se děje u nás v koalici se dozvídám až z médií," řekla serveru Peake. "Někoho k některým věcem prostě nevychováte," dodala.

Peake a poslancům LIDEM vadí také to, že jedním z náhradníků místo trojlístku rebelů je nepravomocně odsouzený Roman Pekárek. Sama Peake zastává post vicepremiérky pro boj s korupcí a Pekárek je odsouzený právě za uplácení. "ODS nám slíbila, že to bude řešit, dejme ji k tomu nějaký čas," komentovala to poslankyně.

Na programu schůze po schválení daňového konsolidačního balíčku ještě poslancům zbývá prezidentem Václavem Klausem vrácený zákon o sociálněprávní ochraně dětí, penzijní reforma, ale hlavně zákon o vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…