Němcová: Nevšímejte si Klause a Zemana. Vadí jim to

31.01.2023 9:56 | Ze sítí

S ostrým vyjádřením jak k prezidentu Miloši Zemanovi, tak zakladateli své strany, někdejšímu prezidentu Václavu Klausovi, přišla senátorka ODS Miroslava Němcová. „Petr Pavel jistě ví, že od nich nemůže nic pozitivního čekat,“ uveřejnila na svém twitterovém účtu. Obou jmenovaných politiků si dle ní nemáme všímat.

Němcová: Nevšímejte si Klause a Zemana. Vadí jim to
Foto: Repro Twitter
Popisek: Senátorka Miroslava Němcová ve volebním štábu

Anketa

Chcete, aby Babiš vedl ANO do parlamentních voleb jako lídr a kandidát na premiéra?

91%
5%
hlasovalo: 22948 lidí
Po zvolení bývalého náčelníka Generálního štábu Armády České republiky a předsedy Vojenského výboru NATO Petra Pavla příští hlavou státu se pozornost od prezidentských kampaní přesouvá zpět i k současné hlavě státu Miloši Zemanovi.

Přestože ještě neskončily jeho poslední dny ve funkci, senátorka Miroslava Němcová již hovoří o době po Pavlově inauguraci, která se bude konat poté, co Zemanovi 8. března vyprší mandát.

Jak bude toto následné období vypadat? Němcová má jasno i o tom, že 8. března v prezidentské funkci dle ní „skončí“ i další z někdejších prezidentů. „Po inauguraci budeme zemí se dvěma exprezidenty. Miloš Zeman a Václav Klaus se vzájemně podporovali a budou v tom pokračovat,“ míní.

O příštím prezidentovi a nástupci obou jmenovaných Pavlovi, jenž výrazně v uplynulých volbách porazil bývalého premiéra a předsedu ANO Andreje Babiše a získal 58,32 procenta hlasů, zatímco Babiš 41,67 procenta, pak míní, že ten ví, co od Zemana s Klausem čekat. „Petr Pavel jistě ví, že od nich nemůže nic pozitivního čekat,“ myslí si Němcová.

Radu má i pro veřejnost. „My bychom se mohli naučit si jich nevšímat. Protože to jediné jim doopravdy vadí,“ padlo od senátorky ODS, jež se tak svým příspěvkem tvrdě vyjádřila i k zakladateli občanských demokratů.

Podobně se nedávno vyjadřovala též exministryně pro lidská práva Džamila Stehlíková, kterou v uplynulých dnech rozjařila zpráva, že prezidenti Pavel a Čaputová pojedou společně na Ukrajinu.

„Nová Evropa. Bez Ruska. Bez proruských kriplů Klause, Zemana a Babiše,“ přišlo nedávno od exministryně směrem k dvojici českých polistopadových prezidentů i k neúspěšnému prezidentskému kandidátovi a šéfovi hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Je mi 75, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusekocůr , 31.01.2023 13:56:25
prožil sem dobu kdy nám masírovali mozky, u mne jim to bylo prd platný. Když sem četl noviny tak o ,,západu,, tam nebylo nic pozitivního. Takovou míru nenávisti, zloby, kretenizmu co představují Němcová, Stehlíková a další........, si nepamatují.

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…