Německá matka šla s děckem na procházku a potkala imigranta. Její příběh ovládl internet

28.09.2015 13:27

Na serveru YouTube se objevilo video, na kterém jedna z německých maminek hovoří o zkušenosti s migranty na území Německa. Popisuje svou vycházku s malým dítětem.

Německá matka šla s děckem na procházku a potkala imigranta. Její příběh ovládl internet
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

„Náhle jsem spatřila, byl to azylant, tím jsem si jistá, on mě uviděl, já uviděla jeho,“ říká a uvádí, že se podle jejích slov choval velmi divně, schovával se za auto a sledoval ji. 

„Ano, já ho viděla a přímo na něj udeřila: Co po mně chceš? A on se mi vysmál a utekl. Je naprosto jasné, že mě chtěl okrást nebo něco horšího,“ běduje žena, že takhle to přeci nejde. 

„Žiju na malé vesnici,“ uvedla žena s tím, že chtěla mít klid a být v bezpečí. Uvádí však, že proti azylantům nic nemá. „Ale můj Bože, to není možné, abychom přijali všechny běžence. Podle ní i přesto, že my pro ně děláme maximum, ale oni se nám odvděčují tím, že nám nahání strach. „Mám strach. Mám strach o sebe i o své dítě,“ uvedla. 

„Milá kancléřko, tohle musí mít hranice. Nemůžete přijmout celý svět. Německo to nezvládne. Jsou také jiné země,“ řekla závěrem na adresu Angely Merkelové s tím, že takto je její země ničena. Zároveň také vyzvala azylanty k vděku.

Video zhlédněte ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …