Německo: Přistoupil, prosím... A černí, prý opravdu černí pasažéři, napadli průvodčí

14.12.2017 13:21

V sobotu v noci došlo v jednom z německých vlaků k potyčce, do které byli zapojeni tři mladí ve věku okolo 20 let. Údajně Afričané. Když byli po jedenácté hodině večer požádáni, aby předložili své jízdenky ke kontrole, pustili se do potyčky s průvodčí.

Německo: Přistoupil, prosím... A černí, prý opravdu černí pasažéři, napadli průvodčí
Foto: ČD
Popisek: Moderní vlakové vozy Bbdgmee společnosti Českých drah

Ve vlaku  mířícímu z  Wabernu, který leží ve středu Německa,  směrem na Kassel došlo k potyčce mezi členy personálu železnic a třemi mladíky okolo dvaceti lety. Údajně Afričany. Když byli tito mladíci požádáni, aby předložili lístky ke kontrole, pustili se s průvodčím do hádky. Průvodčí prý dokonce povalili na zem.

Vlak na nejbližší stanici zastavil, strojvůdce přišel průvodčí na pomoc a mladíky z vlaku vyhodili. Informuje o tom server Hessische Niedersächsische Allgemeine.

Celý článek v němčině naleznete zde.

Mladící nelenili a po vyhazovu z vlaku ve stanici Altenbrunslar na nástupišti posbírali pár kamenů a začali je házet po vlaku. Policie po nich pátrá. Strážci zákona hledájí také vandaly, kteří poničili informační tabule ve stanici v Melsungenu. Škoda na informačních tabulích se odhaduje asi na tisíc euro.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…