Neuplácel jsem, říká šéf Hyundai v Týdnu

25.11.2015 15:31

Generální ředitel společnosti Hyundai Motor Czech Vladimír Vošický měl uplácet kvůli tomu, aby dostal bonus. A to přímo toho, kdo mu bonus vyplácí. Toto uvedl majitel několika salonů Hyundai na jihu Čech Anton Fischer. Vošický se nyní prostřednictvím serveru Týden.cz tomuto nařčení brání.

Neuplácel jsem, říká šéf Hyundai v Týdnu
Foto: red
Popisek: Hyundai

„Absolutně odmítám veškerá nařčení, jež v uplynulých dnech na mou adresu vyslovil pan Anton Fischer a která se dnes objevila na titulní straně MF Dnes,“ říká Vošický a dodává, že je podle něj skandální, že se jedny z větších českých novin věnují tak banální záležitosti, jako je marketingová podpora prodeje. Fischer totiž před médii operuje SMS od Vošického, ve které je psáno o dožínkové prémii.

Původní text ZDE.

„Je opravdu smutné, že redaktor a šéfredaktor kdysi nejvýznamnějšího deníku objevují a dělají významnou událost z toho, co již před lety popsal ve svých knihách jako standardní záležitost například americký guru obchodu a marketingu Philip Kotler a co zcela běžně používají téměř všechny společnosti, které prodávají,“ dodal Vošický. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…