Okamura: Už je tady zase špína. Přijela za mnou Nora Fridrichová z ČT a...

17.01.2014 14:05

Poslanec a předseda hnutí Úsvit Tomio Okamura se opět rozčílil. Tentokrát kvůli dehonestační kampani. Ta se prý rozpoutala po zveřejnění průzkumu, z něhož vyplynulo, že je pro občany nejdůvěryhodnějším politikem.

Okamura: Už je tady zase špína. Přijela za mnou Nora Fridrichová z ČT a...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Tomio Okamura

Kampaň dle přesvědčení Okamury rozpoutala některá média a politici. V jejím čele je podle poslance veřejnoprávní Česká televize, což ho už ovšem nijak nepřekvapuje. Ve čtvrtek za ním z ČT přijela Nora Fridrichová, jejíž otázky Okamura označuje za neuvěřitelné. „Začala mi klást otázky, jaký jsem fašista (!!!), rasista, xenofob, populista… A že prý to říkají nějací politologové či ostatní politici,“ zlobí se.

Fungování veřejnoprávních médií

„Dokonce se mě Nora Fridrichová začala na kameru ptát, proč navrhujeme pořád nějaké zákony, když jsme opozice a jestli to prý není populismus, nebo co si to dovoluji, že se proti mediálním lžím bráním na svém Facebooku (!!!) a další absolutně neuvěřitelné otázky,“ pokračuje Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Celé vyjádření  Tomia Okamury čtěte ZDE.

Reportáž se bude vysílat v neděli v jejím pořadu 168 hodin. Podle poslance ho novinářka, kterou platíme všichni ze svých daní, chce na politickou objednávku pošpinit a dehonestovat. Podle Okamury by se proto měla rozpoutat široká diskuse o fungování veřejnoprávních médií u nás.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …