Oscarová Sandra Bullock se veřejně pustila do Clintonové: Žárlivá ženská. Doufám, že vás Trump nechá brzy zatknout!

28.10.2017 15:27

Sandra Bullock, kterou čeští diváci mohou znát např. z filmu Gravitace nebo Demolition Man, se pořádně obula do někdejší první dámy Hillary Clintonové. Zdá se, že slavná herečka už má plné zuby toho, jak neúspěšná prezidentská kandidátka neustále kritizuje 45. prezidenta USA Donalda Trumpa.

Oscarová Sandra Bullock se veřejně pustila do Clintonové: Žárlivá ženská. Doufám, že vás Trump nechá brzy zatknout!
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Clintonová

„Pokud nemáte ráda našeho prezidenta, můžete klidně odjet ze země a nikdy už se nevrátit. Jste jen jedna žárlivá žena, která nemá s Trumpem nic společného. Doufám, že vás nechá brzy zatknout,“ vypálila na Clintonovou slavná herečka na serveru TrumpFriends.info.

Na tiskové konferenci k filmu „Vítězství je naše“ dodala, že jí v prvé řadě jde o to, aby Spojené státy byly tou nejlepší zemí. Aby se jejím synům žilo ve Spojených státech co nejlépe. Byla by prý také ráda, kdyby se za lepší Ameriku prali všichni Američané, měli by vystoupit ze své komfortní zóny a ozvat se. Ozvat se a projevit svou vůli.

Samu sebe považuje za poměrně otevřenou různým názorům. Z jejích rodičů prý jeden volil demokraty, druhý republikány, ale žili spolu, hovořili spolu a rozhodně mezi nimi nebyly hluboké příkopy, jaké dnes vidíme v americké společnosti a jaké zřejmě podle herečky prohlubuje již zmíněná Hillary Clintonová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…