Osmiletá holčička bojuje o život. Ve Francii ji pobodal imigrant z Maroka

19.07.2016 20:33

Čtyři Francouzky se staly terčem šíleného Maročana. Ten je pobodal v Alpách. Osmiletá dívka od té chvíle bojuje o život. Píše o tom server Mirror.co.uk.

Osmiletá holčička bojuje o život. Ve Francii ji pobodal imigrant z Maroka
Foto: pixabay.com
Popisek: Násilí - ilustrační foto

Útočník marockého původu pobodal malou dívku, její dvě starší sestry a matku. Původně se udávalo, že se útočníkovi nelíbilo jejich sporé oblečení. K tomuto podezření však podle místního prokurátora neexistují žádné důkazy. 

Původní text ZDE.

Muže po útoku v alpském resortu Garde-Colombe poblíž oblasti Laragne na jihu Francie zatkla policie. Osmiletá dívenka, která má probodnutou plíci, leží v nemocnici v Grenoblu. Její rodinné příslušnice byly převezeny do bližší nemocnice v Gap. Ty nejsou v ohrožení života.

37letý muž, kterého policie zná kvůli drobnějším zločinům, útočil na dívky v době, kdy se slunily na terase jejich chaty. Poté pobodal i matku uvnitř budovy. A právě proto televizní kanál TFI usuzuje, že mladému muži vadily šortky dívek. Místní starosta Edmond Francou se k útoku nechtěl vyjadřovat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…